2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو آبجی حداقل سبک میشی

خوب خوبش اینه مامانم عفریتم چندوقت پیش رفته پیش مادرشوهرم ازحرصش گفته چرامنوتاالان نگه داشتن بندازینش بیرون این چراداره زندگی میکنه این اخلاقش بده من هشت سال ندیدمش خواهر😭😭😭مجردبودم غذادرست میکردپشت پرده قائم میکرداخریام انداختم بیرون گفت من پسرامودارم این عروسم ک سرقبرم گریه میکنه درصورتی ک عروسش محل سگم بش نمیده و............

پس کی؟ من یادم نمیاد آخرین بار کی دلم خوش بود☹

باورت میشه منم روزهامیشینم میرم توخاطره هاولی بجزکتک فوش حرفای بدچیزی یادم نیومدمن حتی یه بچگی نداشتم ی بارلاک زده بودم بچه بودم بابالاشیم دیدانقدفوش ناموسی بم دادک حالم ازلاک دیگ بدمیشه خواهر🥲

باورت میشه منم روزهامیشینم میرم توخاطره هاولی بجزکتک فوش حرفای بدچیزی یادم نیومدمن حتی یه بچگی نداشت ...

الهی بگردمت😥💔🫂راستش منم بچگی از پدرم کتک خوردم همس سر هیچ و پوچ یهو دیوونه میشد بچه هارو میزد هوار میکشید یادمه یبار انقد ترسیده بودیم خودمونو خیس کرده بودیم😔کلی تلاش کردم ازون شرایط بیام بیرون ولی تلاشام به هیجا نرسید هر روز بدبختی های بزرگتر میاد سر راهم. به قول یه نفر آدم بدبخت همیشه بدبخته فقط شکل بدبختیا عوض میشه

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘