2777
2789
عنوان

مشکل امروز من

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست

ممنون از همگی

❤️❤️❤️

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم با توجه به اینکه شما رشتتون روانشناسی هست یه سوال داشتم

من کارشناسی آموزش ابتدایی دارم و معلم رسمی هستم

اگر واسه ارشد روانشناسی بالینی بخونم چه بازار کاری پیش روم هست؟

سلام عزیزم با توجه به اینکه شما رشتتون روانشناسی هست یه سوال داشتممن کارشناسی آموزش ابتدایی دارم و م ...

هیچی عزیزم

چون تو روانشناسی باید دو مقطع رو‌ خونده باشید تا به پول برسید

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
اع پس کلا کنسلهیکی از همکارام الان داره ارشد میخونه و ترمی ۲۲ تومن میدهیعنی اینم تهش هیچی؟

اگر لیسانس روانشناسی باشه عمومی یا بالینی کارشناسی ارشد هم عمومی یا بالینی ممکن به پول برسه

یا ارشد عمومی یا بالینی و دکترا هم بالینی یا عمومی 

ولی خب دکترا 800 تومن آب میخوره

بجز شهریه باید 3 تا مقاله چاپ کنید

که مقاله ها هر کدوم بین 50تا60 تومن هزینه چاپ اش 

دکترا پیر میکنه و آخرم به این نتیجه میرسی جای دکترا کاش 4 تا رویکرد درمانی کلاس میرفتم و رایگان کار میکردم تجربه به دست میاوردم

اگر لیسانس روانشناسی باشه عمومی یا بالینی کارشناسی ارشد هم عمومی یا بالینی ممکن به پول برسهیا ارشد ع ...

ممنون از اطلاعاتت عزیزم

به نظر شما اگر من مشاوره بخونم خوبه؟

یا برم رشته‌ی خودم مدیریت آموزشی و اینا بخونم؟

ممنون از اطلاعاتت عزیزمبه نظر شما اگر من مشاوره بخونم خوبه؟یا برم رشته‌ی خودم مدیریت آموزشی و اینا ب ...

بنظرم چون رسمی هستید تو حیطه خودتون ادامه بدید برای ارتقا حقوق و امتیاز

روانشناسی برای شما هزینه مناسبی نیست

ولی علوم تربیتی یا آموزش ابتدایی خیلی مناسب

در نهایت دوره فوق از نظر علمی به شما چیزی اضافه نمیکنه

چون کاملا دانشجو محور میشه و استاد نقش مترسک رو بازی میکنه

بنظرم چون رسمی هستید تو حیطه خودتون ادامه بدید برای ارتقا حقوق و امتیازروانشناسی برای شما هزینه مناس ...

گزینه*