2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای قبلش قبلش میمیرم 

اعصابم خیلی ضعیف میشه پاها کمر و زیر دلم درد بدی داره

یکی هم بگع بالا چشت ابرو هست پخ میزنم زیر گریه

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

لعنت ب پریودی

الان روز سومه

یهو ی دردبدی دفتاده از پهلوم ب لگنم😒

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

لعنت ب پریودیالان روز سومهیهو ی دردبدی دفتاده از پهلوم ب لگنم😒

حالا. فکر کن سرماخوردگی هم باش عجین شه 😭😭😭😭😭و سرکار باشی  مجبور باشی نیشتو تا بنا گوشت وا کنی 💔

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
نه باور کن خانم هستم میخوام بفهمم حال بدم بخاطر چیه

ب هر حال اقاهم باشی باید بیشتر بدونی که نراعات مادر خواهر همسر یا دوست دخترتو کنی 

تو این تایم خانومها عصبی و بهم ریخته تر هستن .احتیاج ب توجه بیشتر دارن .

ب هر حال اقاهم باشی باید بیشتر بدونی که نراعات مادر خواهر همسر یا دوست دخترتو کنی تو این تایم خانومه ...

باور کن خانم هستم قبلا هم کاربری داشتم به خواست خودم تعلیق شدم حالا با کاربری جدید اومدم تاپیک قبلم رو بخون بخاطر اون میپرسم

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن