2777
2789
عنوان

دیوونه شدم از دست مامانم

479 بازدید | 40 پست

خدا نکنه آشپزی کنه یه قاشق تمیز تو آشپزخونه نمی مونه دیروز رفتن مسافرت، من خونه خودمم بهم زنگ زده که خونه فقط یکم نامرتبه بری تمیز کنی و مراقب خواهرتم باشی 

حالا اومدم خونه مامانم دو سینک پر ظرف، بقیه ظرفا قطاری روی کابینت  و پر کثافت ، کف آشپزخونه پر نرمه نون 

اعصابم ریده شد بهش ، من خیر سرم میخواستم برم کتابخونه ولی با این اوضاعی که مامانم درست کرده تا تو حیاطم نمی تونم برم 

دلم میخواد بهش زنگ بزنم دعوا کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چه بامزه.جای مادر و دختر عوض شده.ما برعکسشو دیده بودیم.به مامانت بگو هر هفته یک کارگر بگیره بیا ...

برعکسش من و مامانمیم 

میاد خونم استرس میگیرم

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

من هر وقت از خونه میخام تا سر کوچه هم برم 

خونه رو عین خونه ی عروس میکنم

همیشه نگرانم ک یه وقت یه اتفاقی بیوفته و کسی بیاد ببینه خونه‌م نامرتبه ،تف بندازه ب مرده و زنده‌م 🤭

وای چه بامزه.جای مادر و دختر عوض شده.ما برعکسشو دیده بودیم.به مامانت بگو هر هفته یک کارگر بگیره بیا ...

اصلا بامزه نیست 

نمی تونی چه قدر از عصبانیت جیغ کشیدم به معنای واقعی ریده به آشپز خونه 

پول به کارگر نمیده تازه بهش بر میخوره وقتی بهش میگی خانه دارست صفره 

والا مادر منم مثل اسی هست تازه ب من میگه تو شلخته ای کسی نمیگیردتت😶😶😶😶😶 من موندم بابام چ جوری این همه سال تونست شلختگی مادرم تحمل کنه 

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب
من هر وقت از خونه میخام تا سر کوچه هم برم خونه رو عین خونه ی عروس میکنمهمیشه نگرانم ک یه وقت یه اتفا ...

مامان من بر عکسه خصوصا میخواد بره مسافرت 

خوب میرینه به آشپزخونه بعد میره 

فکر می کنه من نوکر همیشه آماده به خدمتک یکم فکر نمی کنه شاید این بدبخت داره ارشدی کوفتی زهرماری میخونه وقت نداره بیاد بیاد تمیز کنه 

به جای اینکه اون بیاد کمک حال من باشه یه باری هم روی دوشم میزاره 

اصلا بامزه نیست نمی تونی چه قدر از عصبانیت جیغ کشیدم به معنای واقعی ریده به آشپز خونه پول به کارگر ن ...

واسه ی اینکه امیدش به شماست.

باید میکفتی مریضم .بدن دردم.افتادم تو خونه.

بذار کارهاشو خودش انجام بده.

چند بار به بهونه های مختلف ؛قیول نکن.

بد عادتش کردی

من هر وقت از خونه میخام تا سر کوچه هم برم خونه رو عین خونه ی عروس میکنمهمیشه نگرانم ک یه وقت یه اتفا ...

وای دقیقا مثل من 

تا نونوایی سر کوچه بخوام برم باید گردگیری کنم  و تی هم بکشم دوش بگیرم بعد برم از خونه بیرون 

اره.مامان منم هر وقت میره خونه خواهرم کلی به بیچاره غر میزنه.از تول تا اخر هم تو اشپزخونه ش داره جمع ...

واااای دقیقا🤭

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..