2777
2789
عنوان

دیوونه شدم از دست مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 40 پست
مامان من بر عکسه خصوصا میخواد بره مسافرت خوب میرینه به آشپزخونه بعد میره فکر می کنه من نوکر همیشه آم ...

اتفاقا یه تلنگر بزنی بهش بد نیس

زنگ بزن ،بگو زن نیستی مگه مادر من؟

این چه وضع زندگیه؟

شاید یه اتفاقی میوفتاد یه غریبه یهو میومد خونه

چرا ب این روز انداختی خونه رو؟

واسه ی اینکه امیدش به شماست.باید میکفتی مریضم .بدن دردم.افتادم تو خونه.بذار کارهاشو خودش انجام بده.چ ...

نمی دونی که چه کولی بازی در میاره 

یه جوری میره پیش این اون ازت بد میگه انگار شمر بودی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس کردم تو دختر منی در اینده🤣🤣منم میخوام اشپزی کنم تمام ظرف ها رو کثیف میکنم😬😬

مثل من 😂🤐

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
واسه ی اینکه امیدش به شماست.باید میکفتی مریضم .بدن دردم.افتادم تو خونه.بذار کارهاشو خودش انجام بده.چ ...

وقتی پیره چ جوری بخوایم کار کنه 

من نگاه میکنم میبینم پیره دلم نمیاد بگم کار کن کارا رو خودم میکنم ولی خب اونم خیلی کثیف میکنه اصلا لیوان تکون نمیده فقط میپاشه

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب

تمیز کن عزیزم مارته بلخره همینا برات میشه خاطره 

ولی برعکس مایین شما من مامانم به شدت مرتب و تمیز هست همیشه شوهرم بهم میگه تو چرا خونه داریت مثل مامانت نی 😂😂من شلخته نیستم اما چون شاغلم و بچه کوچیک دارم  نمیرسم تمیز کنم درست و حسابی اما بازم قابل تحمله خونم 

واااای دقیقا🤭

شوهرش یک هفته هست یک هفته نیست.

تا صبح زود شوهرش میره.اینم سریع در خونه رو قفل میکنه با دخترش یکهفته میره خونه ی مامانم.اونجا هم راحته.مامانمواسش میپزه.بابام هم دخترشو مرتب میبره پارک.این خانم هم همش گوشی بدست.

بعد یکهفته دو سه ساعت قبل از اومدن شوهرش سریع میره خونه 

شوهرش یک هفته هست یک هفته نیست.تا صبح زود شوهرش میره.اینم سریع در خونه رو قفل میکنه با دخترش یکهفته ...

نه من خونه خودم راحتترم 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

بی خیال

مامان من هم تقریبا همینه

تازه به ما میگه شلخته  

هر وقت میرم خونش یا دارم دستشویی حمام میشورم یا آشپزخونه تمیز میکنم

بهش میگم یکی بیاد کمکت میگه نه 

البته بهش حق میدم اینایی که میان کمکی خوب کار نمی کنند 

دیگه خودمون مجبوریم بریم

تازه هر دفعه میرم گرد گیری هم میکنم

یه روز خواست تمیز کنه بنده خدا مادرم انگار بلد نبود آشپزخونه نون خرده و برنج ریخته شده از خوردن غذا و ..رو همه با این جارو بلند ها هست خیلی نخ کلفت دارند فقط جمع کرده بود کنار آشپزخونه دیدم از زیرش داره مورچه میاد خب نباید خرده نونها رو که جسبیده به اون جارو یعتی از جارو می‌شست؟

نمی دونی که چه کولی بازی در میاره یه جوری میره پیش این اون ازت بد میگه انگار شمر بودی

اگه متاهلی وخونه ی خودت هستی.بحرفش گوش نکن.بذار دعوا کنه.

این شگرد مادراست.کولی بازی در میارن.محل نده