2777
2789

دستش شکسته گچ از استینش رد نمیشه😖

اگه دستشویی داشت چکار کنه بچم تو‌مدرسه با یه دست

خدایا چه مکافاتی دارم کاش بگذره زود دوماهش تا از گچ در بیاد💔

درز یک آستینشو باز کن

الهی زودتر جوش بخوره و همیشه سلامت

باشین

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

عزیزممم 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درز یک آستینشو باز کنالهی زودتر جوش بخوره و همیشه سلامتباشین

اهان ینی کلا یه آستین نداشته باشه؟سردش‌نمیشه؟ممنونم عزیزم کاش بجاش هر دو دست من میشکست خیلیییی داره اذیت میشه نمیتونه حتی بخوابه

اهان ینی کلا یه آستین نداشته باشه؟سردش‌نمیشه؟ممنونم عزیزم کاش بجاش هر دو دست من میشکست خیلیییی داره ...

میفهمتت گلم خودمم مادرم و میگم 

هرچی بشه من بشم.مادر و همین

غصه ها پیر میکنه🌹

هم از حلقه آستین می تونی کلا بشکافی

هم از آرنج درز بغلو باز کنی  دقیق از رو

درز بشکاف بعدا بتونی وصلش کنی

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

ی لباس خیلی خیل گشاد براش بپوشون ولی سنگین نباشه لباس بچه کلافه شه دست و‌پاش بگیره 

یکیم اینکه جلیقه ای چیزی داری بده بپوشه

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

حالا درد داره فردا نفرست بره چرا شکسته چند سالشه

امروز نفرستادمش .میگه درد ندارم دکترشم گفت مشکلی نداره میتونه بره ولی خودم دلشوره دارم دلم نمیخواد بره.مشکل اینجاست دو روز اول فقط رفت مدرسه بعد مریض شد نذاشتم بره تا اومد خوب شه دستش شکست😥هشت سالشه خورد زمین

امروز نفرستادمش .میگه درد ندارم دکترشم گفت مشکلی نداره میتونه بره ولی خودم دلشوره دارم دلم نمیخواد ب ...

آخی 

خوب میشه انشالله 

یه صدقه کنار بزار 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

میفهمتت گلم خودمم مادرم و میگم هرچی بشه من بشم.مادر و همینغصه ها پیر میکنه🌹هم از حلقه آستین می تونی ...

اصلا نمیتونم هیچی بپوشونم از بازو تو‌ گچه هرجور میخوام سعی کنم آخ آخ میکنه میترسم .خودم که میگم همین تیشرت تنته یه پافر بپوشونم روش با ماشین ببرم صبح که سرده از حیاط تا کلاس پتو بندازم دورش نمیدونم چکار کنم بخدا.دستشویی چجوری بره بچم اگه تو مدرسه خواست بره

اصلا نمیتونم هیچی بپوشونم از بازو تو‌ گچه هرجور میخوام سعی کنم آخ آخ میکنه میترسم .خودم که میگم همین ...

اره منم میخواستم بگم با همون تیشرت خونه اش بره درک میکنن بقیه هوام اونقدرا سرد نیستا

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

عزیزم من اون تاپیکت هم بودم گفتم پسر منم دستش پارسال شکست،یه استین کوتاه دکمه ای بخر براش یه سایز بزرگتر،خیلی راحت تنش میشه من روش پافر هم خریدم می‌پوشید دستشویی هم یادش بده شلوارو با یه دست بکشه بالا پایین شلوار کش دار راحته 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰