2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خودت باش از همه چی بیشتر جوابه، من به شخصه هیچ اعتقادی به این ندارم که زن بخواد با سیاست و این حرفا توو زندگی رفتار کنه، موافق رفتار درست هستم اما اون سیاستی که مثلا زن با مرموزی بازی میخواد حرف خودش رو به کرسی بشونه و... به نظرم نباید توو زندگی مشترک باشه 

ببین خودت باش از همه چی بیشتر جوابه، من به شخصه هیچ اعتقادی به این ندارم که زن بخواد با سیاست و این ...

منم خیلی از مرموز بازی خوشم نمیاد ولی همیشه میگن سیاست داشته باش کلا زنای دور ورم 

مردا برخلاف زن ها موجودات خیلی ساده ای هستن ولی زن ها به خاطر پیچیده بودن خودشون دنیا رو از دید خودشون میبینن و فکر میکنن واسه مردا باید سیاست به خرج بدن ولی این قضیه مشکلات بیشتری به بار میاره. کافیه به همسرتون و نیازهاش توجه کنین و درکش کنین. اون وقت میتونین شاهد معجزه باشین. 

میدونی آنقدر دلم میخواد یه نی نی داشته باشم .باهاش بازی کنم پارک ببرمش وای اگه دختر باشه ک دیگه نگو ولی دقیقاحال اون زائرودارم رفته بودمشهد والتماس آما مو میکرد.تو قرعه کشی حساب های بانک ملت برنده شه‌.ندارسید.لامصب اول برو حساب بازکن بعدبیاتا......

به نظر خودممم ادم باید خود واقعیش باشه

دقیقا همینه. به حرف اطرافیانت توجهی نکن. هر وقت هم از چیزی ناراحت بودی با یه لحن آروم و دلبرونه مشکلتو با همسرت مطرح کن. مهم ترین راز موفقیت کنترل احساساته. 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز