2777
2789
عنوان

یه روز اگه پولدار شدی یادت باشه

190 بازدید | 19 پست

.واقعا عصابم خورد میشه دیدی بعضیا چقدررر کلاس میان مسخرت میکنن بااینکه خودشون هیچی نیستن ؟؟؟ طرف نه اخلاق داره نه چیزی فقط شغلش غیبت ومسخره وفخر فروشی و... درسته همه چی پول نیستا کلا دارم مثال میزنم 

یکی هست اطرافم به خدا ماشین زیر پای شوهرش ۷ میلیارده ازبچگی تو رفاه ولی باشخصیت یک بار ندیدم جلومون کلاس بزاره فخرفروشی کنه   لباسای برندخونه زندگی ماشاالله کاخ تفریح وسفراش خارج ازکشور ترکیه دبی پاریس ولی یک بار ندیدم استوری کنه ...اما خودشو نمیگیره خاکی عشق مهربون خودش نمیگه ولی نیازمندایی رو میشناسم که میگن فلان دختر برامون یخچال خرید پرده خرید فرش خرید ماهیانه برنج رب و...مونو خرید اما یک بار جار نمیزنه ازکارای خیرش!!! اماااا یه سری تازه به دوران رسیده تا یه پولی گیرشون میاد یا چیزی میخرن مییییکنن تو چشم بقیه وکلی افاده کاش اگه روزی پولدار بشیم پولدار باشخصیت بشیم خودمونو گم نکنیم انقدر سعی نکنیم داشته هامون بکنیم تو چشم بقیه تا حسرت بخورن اه بکشن شرمنده خونواده بشن اگه پولدار شدیم یادمون نره ازکجا به کجا رسیدیم خدارو فراموش نکنیم یهو گازشو نگیریم خودمونو جلوتر ازبقیه ببینیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👌🏻

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

ی سری خانما‌ ک تا شوهر میکنن و وضعش‌ یکم اوکیه انقد چصی‌ میان، مادرم رفته برا جلسه مدرسه ی مادری گفته دیگ ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن چیه ک نمی دید  برا جشن اخه ج.. خانم تو با پول شوهرت  کسی شدی شاید ی نفرنداره‌ واقعا الان اینو گفتی یاد اون افتادم

دقیقا منم همین فکرو دارم همیشه میگم خدا جون اگه پولدارم کردی جنبه شم بهم بده یادم نره کجاها بی پولی کشیدم   داشته هامو جلو کسی نیارم از نداشته هاشون تعجب نکنم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
دقیقا منم همین فکرو دارم همیشه میگم خدا جون اگه پولدارم کردی جنبه شم بهم بده یادم نره کجاها بی پولی ...

بلاگرا از همین ویو های ما پول درمیارن 

میرن سفر و هزار جور قر و فر 

بعد یکی که ازشون ایراد میگیره می‌خوان پاچه تو بخورن که ما دنیا دیده ایم و.. ما بهتر می‌دونم یا شما 😑😂

فرق بین پولدار و ثروتمند همینه.... امیدوارم ثروتمند بشیم نه صرفا پولدار

خداشااااهد تو فامیل مدام میگن طرف نه کربلا میره نه مکه اینهمه پول داره فقط بلده بره ترکیه و پاریس و...

ولی نیازمندایی رو دیدم تو محل میگن فلانی برام لباسشویی گرف میگن جارو برقی نداشتیم با جارو قدیمی جارو میزدیم فلانی خرید... بچم بستری شد فلانی هزینه همشو داد پرده خونم پاره شد فلانی خرید بدون اینکه ذره ای جار بزنه دختره 

بابا ایهاناااااااااااااااااس کربلا مکه ینیییی همیییییین 

بلاگرا از همین ویو های ما پول درمیارن میرن سفر و هزار جور قر و فر بعد یکی که ازشون ایراد میگیره می‌ ...

اونا خوب بلدن چجوری پول دربیارن و ملت مام ک ساده  

نمیفهمم وقتی مث روز روشنه طرف احمق فرضمون میکنه چرا دنبال میکنیم

مث مبینا دندونی لادن شهره  اون دوتا ک شوهراشون مث ماست وایمیسن ماهم فکر میکنیم وای چ مظلومن نمیدونن چیکار کنن جلو دوربین در حالی ک خوب کارشونو بلدن از همین ماست بودنه پول درمیارن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞