2777
2789
عنوان

بیاین از خاطره شب اول عقدتون بگید

545 بازدید | 33 پست

من شب اول خودم روی تخت خوابیدم جای شوهرم روی زمین پهن کردم

مثل بید میلرزیدم وسرم زیر پتو کرده بودم تا یه کم گیچ شدم اومد بالای سرم چنان جیغی کشیدم که انگار ...😅😅

از ترسش گفت دستشویی کجایه و رفت دستشویی

مامان و بابام تا صبح نخوابیدن

باز خوابیدم که اومد با ناز و نوازش و...گفت دوست دارم بیای کنارم بخوابی و قول داد کاری جز بغل نکنه

که کم کم ...البته رابطه کامل نداشتیم تو عقد و صبح تموم شد و وقتی خودمو تو آینه دیدم آنقدر ناشی بود زده بود لبامو سیاه و کبود کرده بود ولی که چقدر همه بهمون می‌خندیدن یادش بخیر

شما چی خاطره ای دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به جووونزززز 

یه سینگل اومدم شب عقد بقیه رو ببینم 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

چ پر رو هستن پسرا 

باورم نمیشه همین شب اول ب بسم الله شروع کرد 

البته اگر از قبل دوست بودید اوکی بود ولی اگر سنتی بودید

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ینی قول داد کاری جز بغل نکنه و کرد؟😐واقعا مردا موجودات غیرقابل اعتمادی هستن

اره ما سنتی ازدواج کردیم و جز چند بار با هم حرف زده بودیم شناختی از همدیگه نداشتیم و تا صبح نخوابید وکارش که تموم شد ساعت ۶_۷صبح بود خوابید تا ۹مامانم بیدارمون کرد

هی خواهر الآن فقط سینگلا تو سایتن متاهلا تو بغل شوهرشونن😂

راست میگیا از این زوایا بررسی نکرده بودم 😁😁😁

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اره ما سنتی ازدواج کردیم و جز چند بار با هم حرف زده بودیم شناختی از همدیگه نداشتیم و تا صبح نخوابید ...

😐😐🤭🤭