2777
2789
عنوان

خاستگار سن بالا

153 بازدید | 17 پست

بچه ها ۲۱ سالمه و توی. یه خانواده ای بررگ شدم که توی کل فامیل و همسایه محبوب هستیم به لحاظ شخصیت و ادب..یه مشکلی دارم من اکثر خاستگارام سن بالا هستن مثلا ۳۸. ساله..چند تا خاستگار داشتم که جدا شدن از همسرشون و حتی بچه هم دارن میخوام ببینم چی باعث میشه این افراد سن بالا بخوان بیان سمت من توی فامیل کلی دختر سن بالا و مجرد داریم...اونا به من حسادت میکنن که چرا پسرا میان خاستگاری من تا وقتی اونا هستن یکم ذهنم درگیره حس میکنم بهم توهین میشه وقتی یکی که بچه داره پیشنهاد ازدواج میده..نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطقه نیست خواستگاری کردنشون بجز مجرد بودنت سنت هم کمه اختلاف سنی زیاده

نمیدونم شاید کلا فرهنگ اون منطقه اینطوره؟ (که البته فرهنگ جالبی نیست)

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

خب پسرا ترجیحشون دختر جوان هست به خصوص با تجربه هاشون و همه میدونیم دخترهای مجرد سن بالا بسیار سختگیر و یه مقدار تندخو هستن

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

سنت کمه اونا هم پرتوقع و بعضی‌هاشون غیر منطقی هستن...

اگه فعلا قصد ازدواج نداری تا سه سال دیگه خواستگار راه نده خونه، اگر قصد ازدواج داری که خب باید صبر داشته باشی...

و البته که نباید اجازه بدی هر کسی رسمن بیاد خواستگاری

اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی.