2777
2789
عنوان

گروه اقدام به بارداری

143 بازدید | 14 پست

خانومایی که اقدام به بارداری دارن گروه تلگرام زدیم هرکی مایله عضو بشه بگه تا لینک براش بفرستم

عزیزدلم..نمیدونم کی قراره بیای،اما منو بابا مطمعنیمکه وقتی بیای،دنیامون از همون لحضه دیگه مثل قبل نمیشه.از ابان 1403 تا الان کلی تست منفی دیدم اما هر بار با یه لبخند نصفه توی دلم گفتم:بازم نشد،ولی ی ماه دیگه جلوتر اومدم ی ماه دیگه به زمان داشتنت نزدیکتر شدم.اگه هنوز توی اسمونی یا لابه لای دعاها گیرکردی،یا داری مسیرتو پیدا میکنی،من اینجام صبور،منتظر با دست هایی بازو قلبی پر از شوق داشتنت👼🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم‌ بده لینکت رو منم تو ایتا دارم هر کی خواست بگه

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
عزیزم منم میخوام عضو گروه بشم میشه لینک بدی یا اددم کنی

لینک میدم عزیزم درخاست دوستیمو قبول کن

عزیزدلم..نمیدونم کی قراره بیای،اما منو بابا مطمعنیمکه وقتی بیای،دنیامون از همون لحضه دیگه مثل قبل نمیشه.از ابان 1403 تا الان کلی تست منفی دیدم اما هر بار با یه لبخند نصفه توی دلم گفتم:بازم نشد،ولی ی ماه دیگه جلوتر اومدم ی ماه دیگه به زمان داشتنت نزدیکتر شدم.اگه هنوز توی اسمونی یا لابه لای دعاها گیرکردی،یا داری مسیرتو پیدا میکنی،من اینجام صبور،منتظر با دست هایی بازو قلبی پر از شوق داشتنت👼🏻

لینک میدم عزیزم درخاست دوستیمو قبول کن

سلام

آیدی یا لینک دادن ممنوعه.

تعلیق می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.