2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا ؟ آخه عقدمه باید برم

برو ربطی نداره

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

واقعا ؟ آخه عقدمه باید برم

پس برو

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

ربطی داره آیا؟منم شنیدم بعضیها رنگ نمیگره

آرایشگر گفت پریود بودی نیا منم بهش گفتم که فردا یا پسفردا پریودیم شروع میشه من الان یک هفته ای میشه لکه بینی دارم چون دوماه ال دی خوردم دیگ این هفته لکه بینی داشتم خون پریودی تو رحمم مونده حالا دو شبه ال دی نمی‌خورم احتمالاً پسفردا به خونریزی بیوفتم آخه عقدمه نمیشه نرم

آرایشگر گفت پریود بودی نیا منم بهش گفتم که فردا یا پسفردا پریودیم شروع میشه من الان یک هفته ای میشه ...

نمیدوتم من مو رنگ نکردم تا حالا ولی شنیدم این رو اطرافم مریض بودن رنگ کردن و گرفته  ولی خب بعضیا میگن نمیگیره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!