2777
2789

دندون شماره پنج من .عکس هم گرفتیم گفتند از نظر فک و سینوس و جراحی مشکلی نداره و جزو آسون هاست 

بهشون گفتم بهم بگید هزینه کل ایمپلنتم چند میشه  حساب کردند گفتند اگر ایمپلنت فوری بخوای حدود ۳۲ تومن .غیر فوری حدود ۲۷

حس می کنم گرون میگن.درسته ؟

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کره ای انجام دادم ۱۸ تومن البته فوری هم نبودتا ۲۵ سویسی رو شنیدم

دفیقا داداشم همین رو می گفت .پس کلا گرون فروش هست این دکتر من 

من دندون جلوم بالایی  گوشه سمتراست و یکمم از پایین شکسته هزینه ترمیم و درست کردنش چقدر میشه؟ 

طبیعی در میاد؟ 

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
من دندون جلوم بالایی گوشه سمتراست و یکمم از پایین شکسته هزینه ترمیم و درست کردنش چقدر میشه؟ طبیعی د ...

من دندون بالایی گوشه اش شکسته بود اسفند ترمیم کردم ۳ و ۹۰۰ گرفت ولی حروم خور بود گرون گرفته

من دندون بالایی گوشه اش شکسته بود اسفند ترمیم کردم ۳ و ۹۰۰ گرفت ولی حروم خور بود گرون گرفته

چه زیاد گرفته

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
چه زیاد گرفته

آره حروم خور بود من با نرخ ها آشنایی نداشتم بعد فهمیدم چه پست فطرت حقه بازی هست تازه یعنی اقوام بابام هم بود