2777
2789
عنوان

گلو درد

93 بازدید | 10 پست

سلام 😞

من حدود ی سال گلو درد  دارم ی طرف گلوم مثل درد معمولی نیست ی جوریه مثل احساس فشار در د عضلانی توی گلوم گوشمم همون طرف درد داره دیگه خسته شدم انقد رفتم و نفهمیدن چیه حتی برام دارو هم نمینویسن اما من گوشم واقعا میسوزه گلوم درد میکنه ترو خدا اگه کسی راه کاری داره بگه یا حداقل برام دعا کنید خوب بشم این مریضی کوفتی شبو روز و زندگی واسم نذاشته 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس نداری که؟

بعضی دکترا ام مییگن رفلاکس داری الان ی ماهه داروی رفلاکس معده میخورم اما انگار ن انگار بخدا واقعنی خسته شدم هرچیی کار میکنم میره پای دکترا منی ک تا ایین سن برا سرما خوردگیامم دکتر نمیرفتم الان ریال ب ریال پولامو مییدم دکتر سونو ...عکس ... کووفت چرا خدا کمکم نمیکنه؟

بعضی دکترا ام مییگن رفلاکس داری الان ی ماهه داروی رفلاکس معده میخورم اما انگار ن انگار بخدا واقعنی خ ...

مال منم گلوم درد میکرد و تنگی نفس شدید دوماهه فهمیدم زخم مری دارم بخاطر رفلاکس درمان نشده