2777
2789

عكس هيكل قبل بارداري رو ميذارم الان🥲🥲حس ميكنم خيلي زشتو نابود شدم

ناشكري نميكنم اما زندگيم قبل بارداري خيلي خوب بود خيلي لايف استايل بابرنامه و منظمي داشتم🥲اندام و چهرم خيلي ميرسيدم

الان هيچي حمومم بزور ميرم حال ندارم كلي هم جوش زدم چونم و گردنم پرررر

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کاملا طبیعی هست به خودت برس آرایش کن روتین پوستی بیرون برو تو مادر میشی بعد از بارداری میتونی برگردی به قبل بایک حس حدید

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

عکس بعد از بارداری رو هم بزار 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

خیلیا هستن بعد زایمان بهترم شدن باید ورزش کنی شکمتو ببندی 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣