2777
2789

5شنبه حلقه ازدواجمو دراوردم گذاشتم روی یکی از طبقه های داخل کمدم  هیچ کسی هم نیومده خونمون  نیستش کل خونه رو زیر و رو کردیم با شوهرم

همیشه لباس و.... چیزای دیگه مثل کارت ملی گواهینامه گم میشه بعد یکماه دوماه پیدا میشه   داخل خونمون هم یسری اتفاق افتاده ک الان اگه بگم میگن بخاطر پر بازدید شدن اینارو میگی  بخدا من اخرین باری که نی نی سایت اومدم یادم نمیاد اینم بخاطر کمک اومدم

آیت الکرسی بخون موقع اذان اسفند و کندر دود کن یاد خدارو تو خونتون مستحکم نگه دارین ، انشاالله پیدا میشه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیینه بین و اینا که واقعی بگن راحت پیدا نمیشه یکی بود اطراف مشهد که واقعا گمشده ها رو می‌گفت و مردم از سرتاسر کشور میرفتن پیشش ولی جلو کارش رو دولت گرفت . اون اصل کاری ها رو جلوشون رو‌مبگیرن اینا ک راحت کار میکنن همه کلاه بردارن 

سوره مزمل بخون برای پیدا شدن یا آیه الکرسی 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
خیلی خرافاتی هستی حالمو بد کردی یعنی هنوزم هستن کسانی که به خرافات و این طور چیزا باور دارن؟ بی سوا ...

منم ب این چیزا اعتقاد نداشتم ولی اگه اتفاق هایی ک برام پیش اومده و چیزی ک شوهرم باچشمش دیده و.....  میدونستی یا برات اتفاق میفتاد حداقل احتمالشو میدادی طلای من ارزشش کلا 16  17تومنه زیاد نیست ولی چون حلقه ازدواجمه برام مهمه

بنظرت عادیه یه چیزی رو یجا بذاری بعد کل خونه رو زیر و رو کنی پیداش نکنی

هیچ کس هم جز منو و همسرم نبوده تو خونه

منم ب این چیزا اعتقاد نداشتم ولی اگه اتفاق هایی ک برام پیش اومده و چیزی ک شوهرم باچشمش دیده و..... ...

مطمئنی کسی بر نداشته؟؟ به هر حال ۱۶ تومن هم در حدی هست که ...شاید خودت میذاری جایی بعد فراموش میکنی یا شایدم مهمونی اومده خونه ات برش داشته...