2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52654 بازدید | 610 پست

ای بابا اینکه نشونه خوبیه ، مردی ک با برادرزادش اینطوریه ، بچه خودش دنیا بیاد چی میکنه ، بابای خیلییی خوبی میشه خودتون بچه دار شید دیگه وقت برا بچه یکی دیگه نداره ، سعی کن حساس نشی 

💤💃🍃
چیکار کنم‌من دارم دیوونه مبشم کابوس شدع برام روز شب اصلا نمیخام روز بشه میخام بمیرم😭😭

عزیزم کمی مسلط باش 

یه بچه ی یک ساله که نباید اینقدر شما رو بهم بریزه 

بچه ی خودتون بدنیا بیاد قطعا اوضاع فرق می‌کنه 

و همسرت جوری میشه شاید دو سه روزی یکبار وقت کنه برادر زاده شو ببینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای حق داری ، جاریت چشه انقد تند تند باردار میشه اولی هنوز ۱ سالشه از هولش باز یکی دیگه حامله س ، بچه خودت دنیا بیاد  توجه همسرت به برادر زاده ش کمتر میشه ، برا همسرت کار بتراش تا از سرکار میاد برنامه بریز برید جایی یا کاری رو بهونه کن تا کم تر بره سراغ برادرزاده ش   ، هر چیزی متعادل خوبه

نمیتونم بخدا نمیشه خیلی خاستم نکنم اما نمیشه من دارم میمیرمممم😭😭😭

به این فکر کن اینطوری این خودتی که عذاب میکشی و شوهرتم روز به روز از خودت دورتر میکنی به جای اینکه حرص بخوری یه راهی پیدا کن که شوهرت جذب خونت بشه اینکه وقتی میاد خونه دل نکنه بره سراغ بچه داداشش نمیدونم اخلاق شوهرت چطوریه ببین چی دوست داره به خودت برس غذای مورد علاقه شو بزار قرار بزار وقتی میاد برین بیرون برین مهمونی کلا وقتشو پر کن که از سرش بیفته 

ای بابا اینکه نشونه خوبیه ، مردی ک با برادرزادش اینطوریه ، بچه خودش دنیا بیاد چی میکنه ، بابای خیلیی ...

میگم‌چرا با بچه یکی دیگه اینقدر ناز کنه نباید بکنه جاریمم‌میبینه همش میگه بیا پسرمو ببر بیرون اینم میره میبرع اونم میگه ببین چقدر دوستش داره حتی اگه بچه بیاری مثل این نمیشه براش من آتیش میگیرم اما هیج وقت به روی خودم نمیارم اما نمیشه حالم خیلی بده😭😭😭

عزیزم کمی مسلط باش یه بچه ی یک ساله که نباید اینقدر شما رو بهم بریزه بچه ی خودتون بدنیا بیاد قطعا او ...

نمیتونم بخدا دارم میمیرم میخام خودکشی کنم بخدا میکنم حالم بده نمیتونم ببینم اینقدر اهمیت میده به بچه این زنیکه

وای حق داری ، جاریت چشه انقد تند تند باردار میشه اولی هنوز ۱ سالشه از هولش باز یکی دیگه حامله س ، بچ ...

هرکاری کردم نمیشه اول اونخ بعد من اون گریه کنه کل کاراش رو میزاره کنار اونم خیلی به شوهرم وابستس

به این فکر کن اینطوری این خودتی که عذاب میکشی و شوهرتم روز به روز از خودت دورتر میکنی به جای اینکه ح ...

خیلی دوستم دارع باهام وقت میگذرونه همه چی عالیه اما این عادت رو نمیندازه و خیلی وابستشه هرکاری بکنممنمیشه

هرکاری کردم نمیشه اول اونخ بعد من اون گریه کنه کل کاراش رو میزاره کنار اونم خیلی به شوهرم وابستس

یه چن ماه دندون رو جیگر بزار تا بچه خودتون دنیا بیاد اگه بارداری ، یه طوری بچه وقتتونو پر کنه و خستتون کنه بخواد هم نتونه براش وقت بزاره