2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52655 بازدید | 610 پست

منم جاریم یه بچه یک سال و نیمه داره که همهههه عاشقشش هستن خیلی نازه خدایی خودم هم عاشقش هستم یعنی شما به بچه یک ساله انقد حساس شدی اصلا طبیعی نیست . اون بچه رو از جاریت جدا کن اون فقط یک سالش هست اینجور ک گفتی و خب الان خوردنیه بچه برادر و خواهر خیلی برای آدم عزیزه هیچی لج کنی رابطه با شوهرت خراب میشه

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خیلی حساس شدی

آخه بچه یک ساله چی میفهمه که نزاره شوهرت دست شما دو بگیره

شوهرتم کارش اشتباهه

شما بچه دار بشی اوضاعت دگرگون میشه و به بچه خودش بیشتر عادت میکنه

نگران بارداری دوم جاریت هم نباش

انشالله خداوند بهت کمک کنه حال روحیت خوب بشه

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

اره میدونم خیلی حساس شدم

ببین اینا انقد بین منو جاریم فرق میذارن که بگم هنگ می‌کنی 

ولی خب هر چی فکر میکنم هیچ ربطی به بچش نداره و واقعا دلم میخواد بخورمش از بس نازه خودش حرکاتش قیافش الان دلم براش تنگید

مردهای نفهم رو

بابا اسی خیلی الکی حساس شده بچه برادر و خواهر اونم یک ساله برای آدم خیلی عزیزه منم بچه خواهرم تا کوچیک بود کلا باهاش بازی می‌کردم بیرون میبردم . فقط یه سالشه 

تازه بچه جاریم هم خیلی نازه الحق و همه ما عاشقش هستیم 

اینا به نظر من طبیعی نیست و اختلال روانی هست ک آدم انقد به بچه یک ساله حساس بشه یکی هم من میشناسم به گربه شوهرش حساس بود نمیذاشت غذا بده 

با جاریمم مشکل دارم و همش حرف های کنایه دار میزنه بخاطر همین خوشم نمیاد اینقدر پسرش برا شوهرم عزیز ب ...

سلام عزیزم ،بچه خودتون بیاد یادش میره کلا بچه برادرشو ، ادما همشون همینجوری ثابت کردن ، تا وقتی بچه ندارن عموها اونجورین 

بعدم برادرش چون خودش بچه داره ب بچه شما اونقدر توجه نمیکنه اونوقته ک همسرت ب خودش میاد 

نه خیر ، شما الان نگاه به دوربین گن و یه لبخند ملیح بزن```pythondef multiply(a, b): return a * b ...

داداش این عملیات ضرب تو فایتونه😂😂😂😂

که اگر ضرب درست باشه پرینت کنه گیسوئم😂😂

بنده لیسانس برنامه نویسیم حداقل بیو پروفایلمو چک میکردی واسه من شاخ و شونه نمیکشیدی ک اخرشم کم بیاری😉😉😉

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻