2777
2789

خب چون تاپیک اینجوری زیاد میبینم میخوام تجربه شخصی خودم و بهتون بگم از همون جایی که دقیقا تصمیم میگیری که از هیچ کسی هیچ توقعی نداشته باشی از همون جا دقیقا برنده ای، یاد بگیرید یه زن قوی باشید رو خودتون کار کنید هر روز یه مهارت جدید یاد بگیرید حتی پول کلاس ندارید تو اینترنت آموزش رایگان تو هر زمینه ای زیاده حتی شرایط کار کردن بیرون ندارید ولی وقتی میتونید تاپیک بزنید یعنی اینترنت و گوشی دارید پس به یه کار آنلاین فک کنید هر چند کم ولی زندگی همین کم کم شدن دیگه. این تجربه شخصی منه هیچکس برات نمی مونه به جز خودت از هیچ کسی توقع نداشته باش رو خودت زوم کن و خودت و رشد بده حالا هر کس به هر طریقی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نگفتم تنهایی گفتم بی توقع کنار هم باشیم همه چی ناشی از توقع داشتنه

خب نیاز به همسر و پدر و مادر پس چه جوری رفع بشه؟

توقع ناشی از نیازه 

اگر به کسی نیاز نداشته باشیم ازش توقع هم نداریم

اما اگر همسر و پدر و مادر هم به کارمون نیان پس با نیاز به خانواده چه کنیم؟

خب نیاز به همسر و پدر و مادر پس چه جوری رفع بشه؟توقع ناشی از نیازه اگر به کسی نیاز نداشته باشیم ازش ...

نمی‌دونم یجوری درست میگی ولی من تجربه شخصیم اینه که همه توقعات و از زمین جمع کردم و همشو و بردم سمت آسمون فقط از خدا توقع دارم و اونه که همه چی و بی حساب میبخشه، اطرافیان هیچ وقت اونجوری که ما میخوایم نمیشن بنظرم جای وقت گذاشتن برای بحث با اونا یا درد دل با بقیه خودمون و بسازیم موفق تریم