2777
2789

سلام.خیلیا اینجا منو میشناسن و از زندگیم خبر دارن و میدونن چه روزای سختی رو گذروندم.البته که میدونم همش امتحان الهی بوده.من خدارو بابت زندگی الانم باهمین شرایطی که الان هست بی نهایت شکر میکنم انقدر که عاجزم از گفتنش.پس تاپیک الانم معنیش ناشکری نیست فقط کمی درد دل دارم.

از سرشب بغض دارم.پسرم که خیلیا هم از مشکلش خبر دارن از نوزادی آلرژی وحشتناک غذایی داشت.نه یه آلرژی معمولی،چندبار تا مرز کما رفت و خدا به من برش گردوند.از نوزادی زیاد درد کشید به اکثر مواد غذایی آلرژی داشت و اصلا نمیدونستم با چی سیرش کنم.وضعیتش کم و بیش ادامه داشت تا این اواخر که ۵ونیم سالشه و اوضاع تنفسش بهم ریخت و به زور نفس میکشید.طفل معصومم تقلا میکرد برا راحت خوابیدن،دلش بازی میخواست ولی با یکم تحرک تنگی نفس میگرفت،صبح زود از شدت حساسیت نمیتونست مثل بقیه تا دیروقت بخوابه و... دوتا از بهترین دکترای شهرمون بردمش و درنهایت تشخیص آسم کودکی،آلرژی ریه،آلرژی بینی و آلرژی چشم دادن و یک کیسه دارو و تشکیل پرونده برای شروع درمان.داروهاش کورتون داره.چاق شده و بعضیا بهش میخندن،میدونید که کورتون چقدر شدید تلخه.داروهای بدی داره ولی دم نمیزنه و اعتراض نمیکنه🥲.امشب قرصشو دادم.پرسید جویدنیه؟جوابشو دادم.آروم گفت خدایا کمکم کن اذیت نشم😔😔.انقدر بغض دارم که حد نداره.شکر که پسرم درحال درمانه شکر که داروش هست و امید دارم.ولی براش دعا کنید خواهشا🥲🥲🌷.اون هنوز خیلی کوچیکه که بدو بدو نکنه.خیلی کوچیکه که حواسش به ترکیبات خوراکی و مواد غذایی باشه که یوقت چیزی توش نباشه حالش بد بشه،اون دست خودش نبوده که چاق شده😢

دورش بگردم این روزا هم تموم میشن 

ایشالا به حق فاطمه زهرا درس شن آیت الکرسی میخونم💖

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از قلب مهربونت عزیزم💖🌷

خواهش میکنم گلم 

وظیفس 💖

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

دلم برات تنگ شده 

خودت خوبی ‌‌؟ '

پسرت خوب میشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

عزززیزم 

خدا شما رو حفظ کنه که اینقدر مراقب و دلواپس هستی

طفلی چه اذیتی هم میشه  

امام رضا جان تو ضامن سلامتی این بچه باش و راه رو براش هموار کن

ان شاالله نور چشمانت بشه و آینده درخشان داشته باشه که کیف کنی و خستگی هات رو  بشوره ببره

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

@مرمری1372‍

آیسون  جان پسر مرمری هم آلرژی داره 

تاپیکهاش رو بخون 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دلم برات تنگ شده خودت خوبی ‌‌؟ 'پسرت خوب میشه

سلام عزیزم خوبی؟منم دلم برات تنگ شده شرمنده که انقدر کم لطفی کردم و سراغی ازت نگرفتم.مدتیه اصلا وارد کاربریم نمیشدم اگه هم میومدم سایت خاموش میومدم

ممنون عزیزم چشم لطف کردی💖

خواهش میکنم عزیزم 

چشمت سلامت 

سلام عزیزم خوبی؟منم دلم برات تنگ شده شرمنده که انقدر کم لطفی کردم و سراغی ازت نگرفتم.مدتیه اصلا وارد ...

ممنونم زنده باشی شکر خدا خوبم 

فدات شم 

دشمنت شرمنده، این حرفا چیه

الهی هر جا هستی سلامت باشی کنار عزیزانت 

مهربون💖

بوس ب روی 😘❤️