2777
2789
عنوان

شوهر سابقم اومد دم درمون 😭😭😭

1519 بازدید | 52 پست

مست بود اومد داشت ادا میداد دادو بیداد راه انداخته بود

با موتور هی گاز میداد 

خیلی ترسیده بودیم 

مامانمم خونخ نبود پسرم ۷ ساله حضانتش با منه

انقد ترسیده بود بچم

زنگ زدم ۱۱۰ اومد

یجوری تو چشام نگا میکرد😭

دلم ب حالش سوخت خیلی

ب مامانم میگفته ک موندم تو خیابونا

اسما منو بدبخت کرد فلان کرد

مامانمم میگه گناه داره بخاطر بچت برگردین دوبارع ازدواج کنین

۲ مهر طلاق گرفتیم 

چیکار کنم حالم خیلی خرابع

شوهرم عرق خور بود خونه نمیومد فوش میداد کتک میزد پیش همه خارم میکرد 

منم هیچی ازش نگرفتم ن مهریه ن نفقه ن جهیزیه فقط حضانت پسرمو گرفتم

حتی امشب پلیسا خاستن دستگیزش کنن التماس کردم ک توروخدا نه فقط دم در نیاد دستگیرش نکن..حالم واقعا خرابه

کاربری دست دوتا خواهره😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بدترین کارها رو در حقت کرده 

گناه تو داری 

گناه عمرت داره 

گناه عظت و غرورت داره 

ولش کن ازش دل بکن 

بدی کرده در حقت نمی تونی بدی کنی عب نداره حداقل دلت براش نسوزه 

ما زنا عجیب موجوداتی هستیم !!!

وای قربونت برم معلومه شوهر سابقت هنوزم خیلی دوستت داره یه حسی گرفتم نمی‌دونم به حرفم گوش میدی یا نه ولی به نظر من برگشتن بهترین کاره🥲😍❤️برگرد و با شوهرت از نو بسازین و کمک کن به شوهرت تا این اخلاقش رو ترک کنه کنارش بمون 🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

اخی عزیزم.چقد سخت.

طفلکی تو و پسرت

ازش دوری نکن اگه آینده خودت و پسرت مهمه.زمان بگذره کم کم فاصله میگیره .دوم مهر تا الان چیزی نیست که.توکل کن بخدا و آروم باش پسرت متوجه میشه و روش تاثیر میزاره

هیچوقت پیش کسی که تحقیرت کرده نابودت کرده برنگرد هیچوقت حتی بخاطر بچت فرزندت رو خودت بزرگ کن قوی تر از چیزی هستی که بخوای حتما یه کسی بالاسرت باشه ادما عوض نمیشن عزیزم هیچوقت عوض نمیشن این اگه واقعا پشیمون بود بجای داد و بیداد و کاری کردن که تن و بدن تو فرزندت رو بلرزونه حداقلش این بود که با یه شاخه گل می اومد دم در خونتون تا طلب بخشش کنه نه اینجوری! 

به نظرم حماقته برگشتن پیش این آدما