2777
2789
عنوان

خامومای وارد به حساب بانکی و انتقالی کمک😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته برای مبالغ بالای ۳۰۰ میلیون به بانک دیگه و بجز حساب خودتون بخواید انتقال بدین اکثرا ازتون ی سند و مدرک معتبر میخوان..ک این حجم پول برای چی منتقل میکنین

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
تو رو خدا فقط دوست پسر نباشه

نه بابا مگه احمقم

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
البته برای مبالغ بالای ۳۰۰ میلیون به بانک دیگه و بجز حساب خودتون بخواید انتقال بدین اکثرا ازتون ی سن ...

یعنی چی؟   باید چه سندی ببرم؟

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
باید فرم ساتنا بگیری بعدم باید قولنامه خونه یا ماشین داشته باشی این مبلغو بدون مدرک معامله نمیتونی ا ...

ای وای🥲  

اگه کم کم انتقال بدم چی 

مثلا ۳۰۰ میلیون در چند مرحله؟

تا جایی ک اطلاع دارم مثلا سند خونه یا ماشین ..معامله ..البته بستگی ب بانک داره که ازتون بخواد یا نخو ...

بانک من مسکنه

عزیزم یه سوال

میتونم کم کم به حساب اون شخص بریزم

مثلا ۲۰۰ یا ۳۰۰ در چند مرحله؟

بانک من مسکنهعزیزم یه سوالمیتونم کم کم به حساب اون شخص بریزممثلا ۲۰۰ یا ۳۰۰ در چند مرحله؟

اول برید بانکتون شاید ازتون نخواد..اگر خواست میتونین طی سه روز مثلا روزی ۳۰۰ بزنین ..البته میتونین علاوه بر اون ۳۰۰ صد تومن هم با همراه بانکتون بزنین

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
عزیزم ب کی میخوای این پولو بدی؟برای چی میخوای بدی؟

به برادرم

قرض بالا آورده 

بابام‌ تازه پول داده بهش بفهمه نمیذاره و اذیتش میکنه 

منو مامانم به زحمت جور کردیم‌این پولو

من دقیق با همین جمله پولم و خوردن نکن اشتباههاز ما گفتن بود

داداشمه 

نه بارها شده پول داده بهمون  ماهم دادیم 

به پسر ازین پولا نمیدم احمقم مگه   میلیاردی پول بدم به کسی

بحث مالیاتی هم در نظر بگیر این پول از نظر دارایی درآمد شما محسوب میشه

اگه منظورتون بحث دهک و یارانه هست که چون پدرم گردش مالی بالایی داره همینجوری هم خیلی چیزا برامون قفله🙁  

ولی اگه منظورتون داراییه تو حساب شخصی منه که نمیدونم چی بگم 

تو کارت من نهایتا ۵۰ پول داشته باشه ن این مبلغ

داداشمه نه بارها شده پول داده بهمون ماهم دادیم به پسر ازین پولا نمیدم احمقم مگه میلیاردی پول بدم ...

افرین

ولی من به داداشم هم نمیدم🤧🤧🤧🤧🤧🤧 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚