2777
2789
عنوان

شما چرا بیداری 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 37 پست
من همیشه تاپیکاتو میبینم و به وضوح حس میشه چقدر نگرانی و افکار منفی داریطبیعی هم هست فکر کنم همه دچا ...

خدا از دهنت بشنوه...

والا یهو اومد تو سرم!

بجه هم نیستم بگم نوجوانم! خودم روان پرستار هستم.

کاملا یهو شدم...

من قبلا دیدم مثلا از دانشجوی نامبر وان آوردن که یهو قاطی کرده...همش برام سؤال بود چی شده!

به دقیق یادمه ۲ روز بعد اربعین دقیقا غروب یکشنبه

ی افکاری اومد تو سرم...بعد انگار یکی اینا رو میگفت...نکه صدا از بیرون باشه نه

خیلی تجربه بدی هست...

من قبلا اصلا فک نمیکردم...

همکارم میگه تروما کودکی یهو حمله کرده...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم یهو ۲ روز بعد اربعین....دقیقا غرپب روز یکشنبه وقتی داشتم درس میخوندم این افکار اومد سرم ! من ...

عزیزه دلممممممم ب حق همون اقا امام حسین که دل نگرانیت رفع شه و همیشه شاد و سلامت کناره خانواده باشی با عمر طولانی و با عزت

نگران نباش عزیزم خدا هواتو داره.

عزیزه دلممممممم ب حق همون اقا امام حسین که دل نگرانیت رفع شه و همیشه شاد و سلامت کناره خانواده باشی ...

مرسی عزیزم

لطفا برامون دعا کن 🙏❤️

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

خوابم نمیبره نمیدونم چرا🫠دلم برای نامزدم میسوزه باباش اینا دارن خونه رو بازسازی میکنن و طبقه بالا پیام داد ساعت ۲ گفت تازه بیدار شدم معده ام سوراخ شد این چند روز همش دارم نون و پنیر میخورم گفتم خب از بیرون بگیر گفت نمیشه ک صبحونه و شام و ناهارو همشو از خونه بگیرم گفتم مگ بابات اینا خونه داداشت نیستن برو اونجا موقع شام و ناهار اصلا چیزی نگفت همش تو فکر اینم نکنه با هم مشکل پیدا کرده باشن

بعضی زخمها قدیمی ان اما انگار همین دیروز اتفاق افتادن. چون هیچوقت اجازه ندادی واقعا دردشون رو حس کنی. یه چسب زخم بزرگ زدی و روش نوشتی[مهم نیست]👌🏻

چشم حتما ❤

حاجت روا باشی

دپیش عزیزانت شاد و سلامت باشی❤️❤️❤️❤️❤️

حاجت روا باشی دپیش عزیزانت شاد و سلامت باشی❤️❤️❤️❤️❤️

فداتشم ممنون

منم مثه تو همیشه نگرانم نه اینقدر ولی خب

همیشه میگمخدایا منو پیش مرگ خانواده ام کن بعدش هر چی شد بشه ، اما زندگی رو خیلی دوست دارم:)

ایشالله هیچ کس توزندگیش هیجوره غم نبینه

فداتشم ممنونمنم مثه تو همیشه نگرانم نه اینقدر ولی خبهمیشه میگمخدایا منو پیش مرگ خانواده ام کن بعدش ه ...

منم عاشق زندگی هستم...

دنیا نه ها / زندگی میدونی چی میگم

اسمت چیه سر نمازم دعات کنم.

تو هم منو فراموش نکن

نه هیچ موقع پیش مرگ نگو...چون اونا عذاب میکشن...

همین باهم خیلی خوبه

خوابم نمیبره نمیدونم چرا🫠دلم برای نامزدم میسوزه باباش اینا دارن خونه رو بازسازی میکنن و طبقه بالا پ ...

عزیزم

اگه توانش رو داری از اسنپ فوت ی جیز براش سفارش بده...

یا اومد خونتون مثلا مامانت غذایی که بشه سرد خورد براش بذاره

دختر به اینا غصه نخور...

منم دعا کن اکه دلت خواست

دعا کن خدا به مامانم لیلا و داداشم علیرضا و من (آرزو) کنارهم عمرطولانی باسلامتی و بندگی و رزق بده.

هر موقع هم خواست ما ۳ تا رو با هم قبض روح کنه به بهشت ببره باهم...کنارهم باشیم

منم عاشق زندگی هستم...دنیا نه ها / زندگی میدونی چی میگم اسمت چیه سر نمازم دعات کنم.تو هم منو فراموش ...

تو همین الان منو دعا کنی لطف کردی عزیزم

آره میفهمتت دنیا با تمام سختی هاس بازم کناره عزیزا قشنگه

چشم حتما دعات میکنم

اسم هاتون چی بودکه میگفتی ؟