2777
2789

خانوما حساب بانکی من  وقتی زیر سن قانونی بودم بابام برام باز کرد    چند روز پیش کارتمو گم کردم و وقتی رفتم بسوزونم و کارت جدید گرفتم پیامش برای بابام رفته بود      حالا مشکل من این نیست😢

من میخوام یه مبلغ میلیاردیو از حساب خودم به حساب کسی بفرستم    پیام واریزیشم شماره خودمو دادم و فعاله     سوالم اینه بابام که متوجه نمیشه احیانا؟؟؟    بهد اینکه این پولو چطور و با چه روشی انتقال بدم؟؟  خواهش میکنم کمک کنید🙏

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میلیاردی رو نمیدونم من صدمیلیون شبا کردم از طریق نرم افزار ساتنا کردم

وقتی ک شماده خودت دادی نه نمیره فقط میزنه شماره تغییر یافت اگر درخواست ندادید ب بانک مراجعه کنید 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
میلیاردی رو نمیدونم من صدمیلیون شبا کردم از طریق نرم افزار ساتنا کردموقتی ک شماده خودت دادی نه نمیره ...

پس چجور فهمید که کارتمو عوض کردم؟

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

مبلغ میلیاردی بدون اجازه بابات خطرناکه

اول مشورت کن باهاش

میلیاردی فقط بانک برو

چون تا۱۰۰میلیون یا۱۵۰میلیون میتونی انتقال بدی ب نظرم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

اگ‌ پیامک رفته ینی هنوز رو اون خط فعاله برید بانک بگید اون خطو غیر فعال کنن .گاها تو سیستم میشه شماره دومی تعیین کرد ک پیاما بره برا همین باید از اون قسمت اگر بوده غیر فعال شه..برای تستش میتونین ی انتقالی ساده انجام بدین ببینین میره یا نه..و برای انتقال مبااغ بالا حتما یا باید برید بانک..یا خورد خورد ینی مبلغ صد تومن در روز از طریق اپ بانکیتون انتقال ساتنا بدین..

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
چقدر می خوای انتقال بدی

۱ میلیاردو ۵۰۰ میلیون

پس چجور فهمید که کارتمو عوض کردم؟

خب میگم پیامک تعوبض شماره میره براش، بعد اون دیگه نمیره چون حساب جدید باز کردی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
۱ میلیاردو ۵۰۰ میلیون

توی یه روز نمیتونی همه شو انتقال بدی 

در کل باید بری بانک 

از داداشم که تا 3 میلیارد جا به جا کرده میپرسم برات 

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

یه میلیارد عزیزم ؟؟؟

یه میلیاردو ۵۰۰

توی یه روز نمیتونی همه شو انتقال بدی در کل باید بری بانک از داداشم که تا 3 میلیارد جا به جا کرده میپ ...

خیلی ممنون

یه میلیاردو ۵۰۰

سر صبح برو بانک 

با شبا تا 150 میلیون بیشتر نمیشه انتقال داد

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308