2777
2789
عنوان

مشهدی لطفا بیاین

39 بازدید | 4 پست

مانتوفروشی غیر خیابان ایثار که رفتم و جالب نبود بنجل و قدیمی بود به نظر من...البته من یه مانتو خریدم همه گفتند چه خوشگله چیزی دیگه. نپسندیدم.

کجا دیگه مانتوفروشی دارید؟پاساژ قردوسی خیلی دور بود غیر از اونجا.یه جایی را بگید که خیلی از چمران دور نباشه با مترو سعدی هم بشه برم عالیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهنمایی و پاساژ سلمان و دو سه تا مانتو فروشی هاشمیه هم هست

ماننو بلند و پوشیده می خام.شهرخودمون مانتوها کوتاه و تو دلباز هستند یا پر از پولک هستند من ساده دوست دارم که جلب توجه نکنه

ساق دست هم ساده خریدم قم ساق دست هاش جنسش بهتر از مشهد بود جایی ساق دست و هدبند ندیدم.جایی سراغ ندارید؟

برادرشوهرم قم ساکنند واقعا پوشاک پوشیده قم زیباترند.میدونید خیلی متنوع ترند.جنس هاش بهترند.البته قمی هم خیلی باحجابند.شهرما حجاب کم شده.یه کم باید فرهنگ سازی حجاب بیشتر باشه ...

مثلا مامانم می گویند اگر چادر ارزون بود بهتر نبود؟

میگویند روزی که انقلاب پیروز شد تو مسجدها چادر رایگان می دادند و فرهنگ سازی حجاب می کردند.

البته مامان من مدهبی شدید هستند هنوز تو روشون را یه چشمی می گیرند با نامحرم حرف نمی زنند.خیلی مراعات می کنند.تو انقلاب هم می گفتند یه بچه تو شکم یه بچه بغل دوتا بچه به دست می رفتم تظاهرات....خیلی متدین هستند.هروقت حرف حجاب و دین میشه میگویند ماخانواده شهدا الگوی خانواده فامیل و جامعه و شهرمون هستیم.اگر ما رعایت نکنیم هیچ کسی رعایت نمیکنه