2777
2789

تنبلی تخمدان که داشتم و دارم حالا هم سایزرحم گفت کوچک شده خیلی نگرانم

دارویی دمنوشی نیست تا یایسه نشم

دمنوش نیوشا خوردم فایده نداشت

حالا هم عرق رازیانه گرفتم شب مخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمت رو مرتب با روغن سیاهدانه ماساژ بنده ببند گرم بگیر نذار آب بهش بخوره 

حتما ورزش و پیاده روی انجام بده وزن کم کن حتی شده دو کیلو 

مواد غذایی که مواد نگه دارنده داره نخور 

اگه فشار نداری 

مربای زنجبیل درست کن صبح ها دو تا لقمه کوچیک بخور تنبلی تخمدان رو از بین میبره 

خرما رو هسته اش رو بگیر با کره محلی تفت بده مغزها رو با دارچین بهش بزن هر روز بخور 

شکمت رو مرتب با روغن سیاهدانه ماساژ بنده ببند گرم بگیر نذار آب بهش بخوره حتما ورزش و پیاده روی انجام ...

اشتهام کمه اصلالاغرنمیشم شکم من بزرگ شده قبلازیادمخوردم الان نه خیلی استرسی 

اره عزیزم با زنجبیل تازه اگه نمیتونی پودر زنجبیل بریز تو چاییت یا دارچین بریز

من شکروقندنمیخورم اصلا ،اماامروز خوردم بدشانسی

دوماه قندنخوردم وراحت پریودشدم اما الان هیچ حسی ندارم 

اره عزیزم با زنجبیل تازه اگه نمیتونی پودر زنجبیل بریز تو چاییت یا دارچین بریز

واقعا زنجبیل اثردارد؟چندروزخوردم فرق نکرد

توروخدایکچی بگوشکم کوچک ش دوباره قرص لاغری گیاهی سفارش دادم

واقعا زنجبیل اثردارد؟چندروزخوردم فرق نکردتوروخدایکچی بگوشکم کوچک ش دوباره قرص لاغری گیاهی سفارش دادم

من کیست تخمدان داشتم با تنبلی تخمدان و ریزش موی شدید یه نفر بهم گفت مربای زنجبیل هر روز صبح تا دو سه ماه دو تا لقمه بخور فقط تو روز نباید زیاد خورده بشه وقتی خوردم سه ماه بعدش رفتم سونو تمام کیست هام از بین رفته بود تخمدانام سالم بود ناخواسته هم بعد هشت سال باردار شدم 

پودر زیره هم عالی هم نفخ رو از بین میبره هم چربی شکم رو آب میکنه زیره رو پودر کن رو سالاد برنج غذا چاییت هر روز بریز بخور 

در کنار همه ی اینا باید ورزش و پیاده روی هم داشته باشی