2777
2789

من امسال کنکدر دارم 

مدت هاس از کمبود تمرکز رنج میبرم هیچ راهی ندارم تو ذهنم مدام افکار مختلف میاد ب سدت تمرکزم کمه مثلا گاهی یکی باهام حرف میزنه نمیتونم رو حرفاش تنرکز کنم خیلی ساله اینجوری ام 

میخوام برم پیش دکتر فکر میکنم اختلال کمبود توجه و تنرکز دارم مثلا تو ۱ ساعت و نیم ۳۸ تا فکر مختلف اومد سراغم شما فک کنید دیگ 

نمیخام کنکورمو خراب کنم 

میترسم برم پیش دکتر قرص بگیرم بدتر بشه معتاد قرصا بشم ..... چیکار کنم نمیخام فرصت کنکور از دست بدم واقعا تواناییش دلرم امانمیتونم تمرکز کنم اصلا

برم روانپزشک قرص بنویسه برام؟؟؟؟میترسم واقعا مشکل داشته باشم الکی دارم زجر میدم خودمو واقعا با قرص قابل درمانه

لطفا نگید ذهنتو خالی کن من حتی گوشی هم ب ندرت دستم میگیرم اصلا از رو متن میخونم نمیفهممم من همه راها رفتم 

عزیزم برو پیش مشاور، مشاور که دارو نمیده، اصلا شاید به دارو نیاز پیدا نکردی و با چند جلسه مشاوره حل بشه 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

خب لازم باشه چه عیبی دهره قرص بخوری

نه دکتر بلده چطور قطعش کنه معتاد نشی بهش

فقط پیش کسی نگو 

هنوز متاسفانه بعضی جاها مد نشده

ولی واقعا درمان روانپزشکی مثل رفتن از جهنم به بهشته

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

واسه کسی که طبق تشخیص متخصص نیاز به دارو داره این فکر خیلی اشتباهه که بگه عادت می‌کنم بهش و…

مگه یه شخص عینکی هیچوقت میگه به عینکم وابسته شدم؟پذیرفته که واسه زندگی بهتر بهش نیاز داره.

خب لازم باشه چه عیبی دهره قرص بخورینه دکتر بلده چطور قطعش کنه معتاد نشی بهشفقط پیش کسی نگو هنوز متاس ...

نه بابا نمیگم من تو زندگی عادیم مشکلی ندارم اصلا کسی نمیتونه تشخیص بده  اصلا ولی وقتی میخام متمرکز بشم رو ی کاری نمیتونم مثل درس خوندن واقعا میخام بخونم اما نمیتونم

مامانمم میگ منم همینجوری بودم فکر میکنم ارثی باشه

منم همین مشکلو داشتم دکتر ریتالین داد بعد من ترسیدم اعتیاد اور باشه نخوردم

یکی از دارو ها همینه منم وحشت دارم برم پیش دکتر معتاد بشم ب قرص ... دیگ بدون قرص نتونم زندگی کنم و تمرکز کنم 

میگم دکتر برو

شاید یه قرص دهد

یا کلا نداد

میدونم مشکلت حاد نیست

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

میگم دکتر بروشاید یه قرص دهدیا کلا ندادمیدونم مشکلت حاد نیست

دارم روانی میشم امروز رفتم پیش دکتر عمومی برام مثلا اهن و ... تقویتی بنویسه اینو هم بهش گفتم وسطاش گریم گرف من دارم رسما زجررر میکشممممممم