2777
2789

من بخاطر مشکلاتی که دارم و وضعیت زندگیم..باید برم جای دیگه زندگی کنم ...این برمیگرده به مشکلات خانوادگیم....

(میشه کسانی که تجربه دارن کمک کنن ؟)

۱. بنده دارم مدارک معتبر فنی حرفه ای در زمینه برنامه نویسی و کامپیوتر میگیرم که بین المللی هستن و از استادمون که خودش پروژه خارجی انجام میده پرسیدم گفتن براشون مهارت شما مهم تره(خوده موسسه ای که توشم‌از کشور های هارجی هم‌پروژه میده بهمون)

2.در رشته علوم انسانی تحصیل میکنم(قبل مسخره کردن بگم من درسم خیلی خوب بود به عشق رشته حقوق اومدم ولی الان هدفم مدیریت مالی دانشگاه تهرانه(حتی کسایی که از تجربی میانم رتبه های بشدت خوب زیر ۵۰۰۰یا کمتر باید داشته باشن) که خارج کشور میدونم اگه رزومم خوب باشه تقریبا میپذیرن(از ادم معتبر پرسیدم فقط تروخدا اگه حرفم اشتباهه مسخرم نکنید)

3.باید چیکار کنم ..؟ایا شانسی دارم؟من قراره از یه مدت دیگ از طریق کار تو زمینه کامپیوتر و پروژه گرفتن درآمد داشته باشم

میخوام پس انداز کنم...چطوری میتونم خودمو بکشم بالا چیکار کنم...؟میشه کسی میدونه منو بزاره جای خواهرش بگه با این وضعیت افتضاح شانسی دارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای کاری مهاجرت کنی برو تو لینکدون ثبت نام ‌کنمی‌خوای تحصیلی بری باید ۲ تومن حداقل داشته باشی

۲ میلیارد تومن؟

من الان فعلا سنم کمه تا اون موقع نمیدونم‌چقدر میتونم پول جمع کنم فقط میخوام بدونم یه ادم داغونی مثل من شانسی داره؟

۲ میلیارد تومن؟من الان فعلا سنم کمه تا اون موقع نمیدونم‌چقدر میتونم پول جمع کنم فقط میخوام بدونم یه ...

بدون پول که اصلا

مگر اینکه شوگر بزنی یا تو این سایت‌های دوستیابی خارجی دوست پسر خارجی پیدا کنی ، یا اونقدری درست خوب باشه که بورسیه بشی که این واقعا سخته

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
بدون پول که اصلامگر اینکه شوگر بزنی یا تو این سایت‌های دوستیابی خارجی دوست پسر خارجی پیدا کنی ، یا ا ...

این حرفا درست نیست واقعا..🙂دوستانی دارم که مهاجرت کردن از همین زمینه ها..فقط بهشون دسترسی ندارم

خب شما که هنوز تحصیل نکردی از الان خیلی زوده برای اینکه بگی شانس دارم یا نه . 

برای فوق لیسانس میخوای بری ؟

رشته مدیریت مالی رو انتخاب کردی بعد مهارتت توی برنامه نویسی هست ربط این دو تا رو به هم نمیدونم . 

اگر دانشگاه تهران باشی شانست رو میاره بالا .

اگر واقعا قصد مهاجرت دلری .اول زبان انگلیسی رو خوب یاد بگیر و برای تافل یا ایلس خودتو اماده کن . 

دوم رزومه توی رشتت هست ، مقاله یا همکاری با اساتید ، المپیاد دانشجویی ، دانشجوی نمونه کشوری یا ثبت اختراع و ..

معدل بالا . و خوب درس خوندن توی اون رشته .

و اینکه باید حداقل ۲۰۰ تومن پول داشته باشی ، برای ازاد کردن مدرک ، گرفتن ویزا و ازمون زبان و ... 

خب شما که هنوز تحصیل نکردی از الان خیلی زوده برای اینکه بگی شانس دارم یا نه . برای فوق لیسانس میخوای ...

مرسی از اموزش کاملت

خب طبیعیه ممکنه یکی پزشکی بخونه ولی پیانیست حرفه ایم باشه ..ممنون از نظرتون