2777
2789
عنوان

کی بیمه دندانپزشکی استفاده کرده؟

21037 بازدید | 22 پست

بچه ها کسی تجربه استفاده از بیمه دندانپزشکی داره؟ 

بیمه های دندانپزشکی مثل پویا.پارسیان. پاسارگاد.سلامت و..

هزینه ها چطوری بوده و مهمتر اینکه از خدماتشون راضی بودین؟ بگین برای بقیه هم مفید باشه

هر سحر نور می آید..

بیمه ی تکمیلی کن سالی 700 تومن پول دندون پزشکی میده سالی 10%م زیاد میکنه

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیمه تکمیلی البرز بودم پارسال سقفش ۲ تومن بودامسال سقفش تا ۶ میلیون.با فرانشیز ۱۰ درصد

اس ام جان البرز دندانپزشک طرف قرارداد داره  یا خودتون جدا یه دندونپزشک میری و مدارک رو ارائه میدی بیمه؟

هر سحر نور می آید..
من بیمه کردم خودمو اسمشو نمی دونم ولی 15تومن دادم یکم تخفیف داره ولی نرفتم میترسم بد باشن دکتراش

الی جون یادت نمیاد اسم بیمه ش؟

راستش منم دغدغه م همینه واقعا میشه به کیفیت کاری که با بیمه های دندانپزشکی ارائه میشه آسوده خاطر بود؟چون اگه بشه  جای امیدواریه تو وضعیت قیمت نجومی دندانپزشکی

هر سحر نور می آید..
اس ام جان البرز دندانپزشک طرف قرارداد داره  یا خودتون جدا یه دندونپزشک میری و مدارک رو ارائه می ...

البرز برای دندانپزشکی چندین مرکز تخصصی و فوق تخصصی طرف قرار داد داره.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

سلام به همه

من 4ساله بیمه دندانپزشکی مهراز رو دارم خداروشکر خیلی راضی ام هم از قیمتاش هم از خدماتشون 

یه بار کارت میگیری فقط سالیانه یه مبلغ خیلی کمی میگیرن برای تمدیدش تازه سقف استفاده هم نداره هرچقدر بخوای میتونی استفاده کنی چون دیدم یکی از دخترا نوشته بود بیمه گرفته ولی محدودیت داره. مهراز هیچ محدودیتی برای استفاده نداره توی تهران و کرج هم چندتا مطب دارنhttps://mehrazcard.com/ اینم سایتشون

بچه ها اگر بیمه دندونپزشکی ای میخاید که سالانه باشه و تخفیفاش خوب باشه و سقف استفاده نداشته بهم پیام ...

بگید لطفا ممنون

من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران میکند….       میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی 😘