من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بیمه کردم خودمو اسمشو نمی دونم ولی 15تومن دادم یکم تخفیف داره ولی نرفتم میترسم بد باشن دکتراش
الی جون یادت نمیاد اسم بیمه ش؟
راستش منم دغدغه م همینه واقعا میشه به کیفیت کاری که با بیمه های دندانپزشکی ارائه میشه آسوده خاطر بود؟چون اگه بشه جای امیدواریه تو وضعیت قیمت نجومی دندانپزشکی
تیم پی جو برای شما لیستی از تخفیف های خدمات دندانپزشکی در شیراز را به همراه آدرس و شماره تلفن این مراکز تهیه کرده است. لطفا به لینک درج شده سر بزنید. سپاس.
من 4ساله بیمه دندانپزشکی مهراز رو دارم خداروشکر خیلی راضی ام هم از قیمتاش هم از خدماتشون
یه بار کارت میگیری فقط سالیانه یه مبلغ خیلی کمی میگیرن برای تمدیدش تازه سقف استفاده هم نداره هرچقدر بخوای میتونی استفاده کنی چون دیدم یکی از دخترا نوشته بود بیمه گرفته ولی محدودیت داره. مهراز هیچ محدودیتی برای استفاده نداره توی تهران و کرج هم چندتا مطب دارنhttps://mehrazcard.com/ اینم سایتشون