2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نخوندم هنوز ولی خب الان شاید ببینم واسم جذاب باشه بخونم ببینم چیه با اینکه ۳۳ سال سنمه هیچ چیز شخ ...

بله درصورتی که مغرور بازی درنیاره تو قیافه نباشه نخواد از آرشام و آرتان تقلید کنه و خودشو شاخ نشون بده و دیگرانو بکوبونه

ادم بی ادب باشه ولی سلیقه کسیو مسخره و پایه خنده نکنه ک کامنت جمع نکنه 😂🤝

اینجا سایت تبادل نظره منم نظر خواستم 

حتما چون خودت عشق کامنت جمع کردنی فک کردی بقیه هم عین خودتن 

میخوای نظر بیربط بدی ریپ نزن نیا تاپیکم من مث تو بیکار نیستم 

بله درصورتی که مغرور بازی درنیاره تو قیافه نباشه نخواد از آرشام و آرتان تقلید کنه و خودشو شاخ نشون ب ...

خب اینجاش دیگه اون شخص جوگیره و شماهم اگه تایپتون همچین پسری نیس میتونید تموم کنید یا اگه اشناهاتونه محلش ندید بزارید توی همون رمانا بمونه اینکه بیای یه نفرو تمسخر کنی و بخندی با بقیه بنظرم از کار یه پسر که رمان نودو هشتیا رو بخونه بدتره .....

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

اینجا سایت تبادل نظره منم نظر خواستم حتما چون خودت عشق کامنت جمع کردنی فک کردی بقیه هم عین خودتن میخ ...

عزیزم یه نگا کنی اصلا من تاپیک نزاشتم و عضو جدیدم این تویی زارت و زات تاپیک من و عکسم میزاری تا خودتو بکنی تو چشش و چار بقیه

پیک می گرل 

خب اینجاش دیگه اون شخص جوگیره و شماهم اگه تایپتون همچین پسری نیس میتونید تموم کنید یا اگه اشناهاتونه ...

اتفاقا کات کردم 

شما درجریان نیستی چه رفتارای عجیبی داشت اعصاب منو خورد کرده بود 

اینجا هم سایت تبادل نظره بنده نظر خواستم از بقیه 

نظر شمارم نخواستم که کارم خوبه یا بد اقای محترم 

اتفاقا کات کردم شما درجریان نیستی چه رفتارای عجیبی داشت اعصاب منو خورد کرده بود اینجا هم سایت تبادل ...

وقتی نظر خواستی منم بقیه ام نظر دادم خب تموم شد رفت تا اینجا،، اینکه فقط نظراتی که موافقت هستند رو بخوای و احساس خود شاخ پنداری کنی و بری که نشد به هر حال خوش باشید ....

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

عزیزم یه نگا کنی اصلا من تاپیک نزاشتم و عضو جدیدم این تویی زارت و زات تاپیک من و عکسم میزاری تا خودت ...

ولی نظر بی ربط زیاد میدی چون بیکاری 

چقدم برات مهمم رفتی تاپیکامو گشتی 😂 ولی من مث تو بیکار نیستم بگردم ببینم تاپیک داری یا نه 

عکسمم خوشم اونده گذاشتم به تو ربطی نداره هر وقت هر تاپیکی هر چند تا دلم خواست میزنم هیچ ربطیم بهت نداره 

پیک می هم تو اینه نگا کنی خودتو میبینی 

من شعورم اجازه نمیده با ادم بی ادبی مث تو حرف بزنم

وقتی نظر خواستی منم بقیه ام نظر دادم خب تموم شد رفت تا اینجا،، اینکه فقط نظراتی که موافقت هستند رو ب ...

خود شاخ پندار شمایی اقای محترم که سایت خانما جولون میدی 

دنبال چیی اخه😂😂😂😂