2777
2789

هرکی یه علایق پنهان یا گیلتی پلژر داره.

شماها هیچ کاری نمیکنید که حس کنید حداقل کمی غیرعادیه ولی ازش لذت ببرید و پنهانی انجامش بدید؟ 

روشن فکری دنباله روی از عقاید احمقانه‌ای که مد میشه نیست باید سعی کنید با تفاوتهای بی ضرر کنار بیاید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسری که روحیاتش اینجوریه چتونه‌ واقعا؟حالا اگه یه دختر ۳۰ ساله بخونه میگن یه دختر احساساتی "-"جنسیت ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

لطفا اگه داری این امضا رو میخونی برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرست💕
اسطوره عالی بود

دختره شادی بود؟؟؟ 

اره منم دوستش داشتم 

شب تا صبح خوندمش

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

پرنسس رمانخون⭐حالا رمانایی که میخونه نکنه اینایی که با لبش لبمو پاک کرد ایناس؟؟؟ اگه رمانای معروف با ...

مشکلم همینه دیگه کاش کتاب عادی بخونه

ازین رمانا که دمپایی زردمو با کاغذدیواری سبزم ست کردم 

ازینا میخونه 😭😭😭

این رمان هارو من نوجوونیم میخوندم الان برم بخونم رژلبم هارمونی خاصی با ماشینم داشت و آرتان و اورتان ...

همین دیگه ما بچگیامون خوندیم این خیرندیده بچه نیست که🤦

پسری که روحیاتش اینجوریه چتونه‌ واقعا؟حالا اگه یه دختر ۳۰ ساله بخونه میگن یه دختر احساساتی "-"جنسیت ...

بدبخت خودتی 

اولن دخترا این رمانا رو ۲۰ سالگیم نمیخونن چون عاقلترن

کثه منو دوستام که عین سگ پشیمونیم از خوندن این رمانا 

این ۳۰ سالشه کاری که همه مسخرش میکنن و پشیمونن بابتش داره تکرار می کنه بدبخت خانم شمایی نه من

بدبخت خودتی اولن دخترا این رمانا رو ۲۰ سالگیم نمیخونن چون عاقلترنکثه منو دوستام که عین سگ پشیمونیم ا ...

نه بدبخت تویی که به خودت اجازه میدی علایق دیگرانو مسخره کنی.

من کی گفتم گناه کرده خودمو دوستام ۱۳ سالگی این رمانا رو میخوندیم الانم مثل سگ پشیمونیم که وقت واسه چ ...

من نخوندم هنوز ولی خب الان شاید ببینم واسم جذاب باشه بخونم ببینم چیه با اینکه ۳۳ سال سنمه هیچ چیز شخصیتی و جنسیتی و غیر عادی ای نیس دوست داره بخونه نه به کسی صدمه زده نه گناه کرده ....

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

وای چقد عجیب رفتارش باهات‌چجوریه؟؟؟ یارو غرق خیاله

سعی میکنه ادای مغرورا رو دربیاره تو قیافه باشه 

قشنگ میشه فهمید الگوش آرشام و آرتان شدن مرده شور برده🤦