2777
2789

بچه ها من برا خواهرشوهرم قوه ساز خریدم به عنوان کادو حدود 3تومن هزینش شد 

منو خواهرشوهرم باهم خیلی خوبیم تو این 10 سال عروسشونم حتی یکبار ازش بدی ندیدم

جاریم امروز ازم پرسید یچیزی ازت بپرسم گفتم بگو گفتش تو براش اونو به عنوان کادو خریدی یا پول گرفتی گفتم کادو بود بعد ازش پرسبدم چرا میپرسی گفت فلانی گفته خودم پول فرستادم برام خریده 

واقعیتش خیلی ناراحت شدم مثلا چرا نگفته کادو بوده؟ 

خواهرشوهرم وقتی زایمان کردم خیلی کمک حالم بود بیمارستان موند پیشم بعدش هی غذا میاورد کارامو میکرد خلاصه هوامو داره همیشه مامانشم چیزی بهم بگه خواهرشوهرم همیشه بهش میگه تند نرو و خلاصه آدم خوبیه 

خیلی تعجب کردم از کارش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یه دلیلی داشته و تو بیخبری 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خواهرشوهرم وقتی زایمان کردم خیلی کمک حالم بود بیمارستان موند پیشم بعدش هی غذا میاورد کارامو میکرد خل ...

من چون میدونستم میخواد بخره براش خریدم جبران زحماتش بده یجورایی چون خوبی زیاد بهم کرده ولی نمیدونم چرا اینجوری گفته از یه طرفم میگم شاید جاریم الکی میگه رومم نمیشه ازش بپرسم

شاید جا یت از خودش میگه اگ‌واقعا باخواهرشوهرت مشکلی نداری دلیلی نداره همچین حرفی بزنه

اره منم تعجب کردم خودمم یه حسم میگه الکی میگه چون چندبار قبلا بهم گفته تو اونو نمیشناسی خیلی آدم بدیه و....

اون با خواهرشوهرم زیاد رفت و آمد نداره به دلیل یه سری مشکلاتی ک با هم دارن 

اره منم تعجب کردم خودمم یه حسم میگه الکی میگه چون چندبار قبلا بهم گفته تو اونو نمیشناسی خیلی آدم بدی ...

بنظرم ک میخواد رابطه شمارو‌خراب کنه 

چون‌میدونه شما نمیگید ب خواهرشوهرت 

با جاريت در موردش ديگه حرف نزنمن بودم ب روي خوزهرشوهر هم نمياوردم چون ميگي دركل خوبهحالا يه دلبلي دا ...

یعنی به روش نیارم؟ گفتم فردا زنگ میزنم بهش میگم جاریم ازم پرسیده کادو بوده یا نه منم گفتم کادو بوده ببینم چی میگه