2777
2789
عنوان

قرص لاغری عالی

47 بازدید | 2 پست

ترو خدا اگه کسی میدونه بگه. تجربتون بگید؟اسم قرص یا مکملی که استفاده کردید و هزینش رو.

بعد زایمان چاق شدم قبل زایمان ۶۱ بودم تو حاملگی شدم ۷۵ الان یکسال گذشته ۷۲ ورزش هم میکنم اما زندگیم تحت شعاع قرار گرفته ‌.تروخدا چمیدونم نگید ماست و کدو بخور نمیدونم شوید بخور. جواب نمیده 

سلام من الفااسلیم خوردم

قبلشم یه دوره گلوریا خورده بودم چون استپ وزنی شدید داشتم

منم بعد از زایمان پسرم بود که افتضاح شده بودم

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
سلام من الفااسلیم خوردمقبلشم یه دوره گلوریا خورده بودم چون استپ وزنی شدید داشتممنم بعد از زایمان پسر ...

سلام چقدر من دنبال شما بودم.

وزنتون برنگشت؟

کسی سراغ دارید اصل داشته باشه منم یک ساله زایمان کردم افتضاحم.

همسرم بهم خیانت کرد بخاطر وزن بعد بارداری خیلی حالم بده الانم کلا سمتم نمیاد میگه چاقی😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.