2777
2789

خواهرم خیلی دوست داره روانشناسی قبول بشه ولی میگم آنقدر راحت نی کسی شهیدبهشتی یا طباطبایی قبول شه

تازه اونم از ی خانواده معمولی بدون تلاشی 

زرنگ هاش با کلی درس و کتاب نهایت فرهنگیان قبول شده 

این چ جوری امید داره من نمی‌دونم 

بنظرم همچین کسایی رتبه هاشون زیر هزاره ک پذیرش میشن ... غیر اینه؟

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که قبول شدن تنها فرقشون با بقیه تلاششون بود

تلاش کنه میشه

شما هم بهش انگیزه بدین هی نگو نمیشه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
اونایی که قبول شدن تنها فرقشون با بقیه تلاششون بودتلاش کنه میشهشما هم بهش انگیزه بدین هی نگو نمیشه

آخه باید زمینه تلاشم باشه یا ن ! وقتی کتاب تستی نداره چ جوری آخه 

با عجی مجی لاترجی قبول نمیشنروزی۱۲ساعت درس میخونن

خب چ جوری ؟ این نهایت ی ساعت خیلی بترکونه سه ساعت 

آخه باید زمینه تلاشم باشه یا ن ! وقتی کتاب تستی نداره چ جوری آخه

خب کتاب تست بخرین دیگه 

بدون کتابا واقعا نمیشه این دوروزمونه کنکور داد

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
تلاش خیلی خیلی خیلی زیاد میخواد من خودم خیلی دیدم با تلاش و بدون سهمیه برن دانشگاه تهران البته هنرها ...

تلاش بدون کتاب کنکور ممکنه؟ من خودم عذاب وجدان دارم چ برسه به اون 

من خودم دولتی بودم از یه خانواده معمولی بدون سهمیه ، فقط باید درست درس بخونه با کیفیت 🤌

پیشنهادت چیه براش توصیه ای چیزی من خودمم یوقتایی باهاش کار میکنم ها فعلن یازدهمه ولی تا دوازدهم خوب چیزی نمونده ک براش تایم زیادی نی 

حالت خوبه؟هی میپرسی چه جوری خب خواهر شما مگر خوابشو ببینه

مرسی واقعا حال شما آنقدر خوبه ک اینجوری رفتار می‌کنی حال منم خوبه 😑 منظورم این بود راهکاری پیشنهادی چیزی داری ک داری میشوری میزاری کنار