2777
2789
عنوان

کنکور زبان چهارصدوچهار

267 بازدید | 3 پست

دوستان چ منبعی اوکیه

استاد استیری کسی دوره هاشو خریده؟

من شهاب اناری دو جلد تخصصی شو میخونم ولی خیلی اضافه گویی داره و تستاش مث آب خوردنه

هدفم فرهنگیانه کسی هست از اینجا ک قبلا کنکور زبان شرکت کرده باشه یا قراره شرکت کنه؟

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 

سلام دوره های استاد و شرکت کردی؟؟؟ چجوری بود؟؟؟ درصدت چند شد؟؟؟؟ من امسال میخوام دوره اشو شرکت کنم ولی بین دوتا استادموندم یکی استیری یکی هم موسسه زبان تراپی نمیدونم کدوم بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوره های استاد و شرکت کردی؟؟؟ چجوری بود؟؟؟ درصدت چند شد؟؟؟؟ من امسال میخوام دوره اشو شرکت کنم و ...

سلام  عزیزم 

شما پارسال دوره استاد استیری رو شرکت کردی بالاخره؟  چطور بود راضی بودی؟ اخه منم الان میخوام تهیه کنم ممنون میشم راهنماییم کنی