2777
2789

دلم میخواست یه دونه دختر هم بیارم اما چون همسرم تو بارداری بهم خیانت کرد از بارداری متنفر شدم

بقیه رو میبینم بچه،میارن و هر دو جنس رو دارن دلم میخواد

البته از کجا معلوم بازم پسر دار نشم...

دلم گرفته.همه اطرافیانم دو تا بچه آوردن و جنسیت شون هم یه دختر یه پسر چرا واقعا؟؟؟

چرا برا من جنس ام جور نشد🫠

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه تاپیکای سوم و چهارم منو از اخر گزارش بزنی؟

خدا مشکلاتتو حل کنه برات صلوات فرستادم

انشالله همین یکی خوشبخت بشه

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

نعلت به ذات کثیف شوهرت

اره واقعا

ولی کاش خدا جفتش رو میداد بهم 

من چه گناهی داشتم

چرا بقیه حق دارن جفتشو داشته باشن ولی من نه

منم دوس دارم اما به هزار و یک دلیل نمیارم، فدای سرت 

بره کنار بقیه حسرتامون😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

جدی چطور دوست دازید یعنی حاضرید همه درد و مکافات باردازی رو باز تحمل کنید 

از اون نر هم که کلا نباید بچه بیاری

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

چون قسمتت این بوده ما همون جایی هستیم که باید باشیم از هر راهیی میرفتی بازم ابن حایی بودی که هستی خدا به منم سه تا پسر داده  دلم برا دختر غنچ میره ولی نه دیگه میخوام بارداری تجربه کنم نه سرپیری بچه دارب

کاش ترکش میکردی یا به خاک سیاه مینشوندیش

خواستم.نذاشت

با اون اوضاعم توی بارداری هم نمیشد جدا شم باید صبر میکردم...

منم دوس دارم اما به هزار و یک دلیل نمیارم، فدای سرت بره کنار بقیه حسرتامون😢

خیلی سخته آخه

بعد آدمایی که زخم زبون میزنن ازشون متنفرم.وای دختر نمیدونی چقد خاصه چقد فلانه در حالی که واقعا جفتش نعمته

جدی چطور دوست دازید یعنی حاضرید همه درد و مکافات باردازی رو باز تحمل کنید از اون نر هم که کلا نباید ...

حاضرم برا بچه ام تحمل کنم اما بچه این مرد واقعا ارزش درد کشیدن نداره...

فک کنم تنها کسی ک اینجا از بچه دار شدن و بچه بزرگ کردن متنفره منم هیچجوره نمیتونم بفهمم چجوری انقد ب ...

من فقط دوس داشتم یه دختر هم بیارم اما الان میگم اصلا هیچی‌نمیخوام دیگه همینا بسه

حیف دختر که همچین پدری داشته باشه

خدا خیلی به تو و دخترت لطف کرده

اصلا حسرت نخور و خداروشکر کن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)