2777
2789

کسی یه ذکری یه نذری یه دعایی میدونه که حاجت مون حتما تو مدت نسبتا کم برآورده بشه؟ خواهشا اگه میدونید یا تجربه ای دارید بهم بگید کارم خیلی گیره

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توسل از ته دل و با خلوص نیت به شهید ابراهیم هادی و یا هر شهیدی که بهش ارادت داری من نتیجه دیدم

دقیقا باید چیکار کنم؟

یعنی مثلا به نیت شون صلوات بفرستم یا دعایی بخونم؟

خب چیکار باید بکنم؟

میگن ۴۰ شب شبی ۴۰ بار حمد

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

خیلی ممنونم لطف کردی🫂💙

😘😘🤗

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

سلام عزیزم ، ببخشید تگ تون کردم آخه بیشتر مواقع تو تاپیک های دعا و این چیزا میدیدم تون خواستم بپرسم شما در رابطه با تاپیک من چی پیشنهاد میکنید

@اعتصامی  

فقط ببخشید پریود بودن مشکلی توش ایجاد نمیکنه ؟

چرا

بعد پریود

سلام عزیزم ، ببخشید تگ تون کردم آخه بیشتر مواقع تو تاپیک های دعا و این چیزا میدیدم تون خواستم بپرسم ...

سلام ب روی ماهت خواهش میکنم عزیزم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دقیقا باید چیکار کنم؟یعنی مثلا به نیت شون صلوات بفرستم یا دعایی بخونم؟

وقتی دلت شکسته باهاش حرف بزن درددل کن حرفاتو بهش بگو ازش بخواه واسطت شه

و اگه تونستی یه چیزی براش نذر کن مثلا ببر فاتحه ای پخش کن به نیتش یا ببر گلزار شهدا پخش کن و از این کارا

ولی شهید ابراهیم هادی وقتی زنده بوده خیلی با مرام بوده و اگه کسی بهش رو مینداخته همه تلاششو میکرده مشکلشو حل کنه 

الان هم اونجوره به نظرم 

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
وقتی دلت شکسته باهاش حرف بزن درددل کن حرفاتو بهش بگو ازش بخواه واسطت شهو اگه تونستی یه چیزی براش نذر ...

ممنونممم