2777
2789

دخترم دوسالو سه ماهشه.  حدودا یه ماهه روزی،یکی دوبار دست میزاره رو پیشونی و گاهی سرش میگه درد درد

اینم بگم فقط،همون لحظه میگه بعد شروع به بازی میکنه. یک ماه دلم هزار راه رفته. هر چی به شئهرم میگم ببریم دکتر میگه میخوای الکی بچه رو ام ار آی کنی

همش مسخره بازی درمیاره. میگه بچه هم تو رو شناخته دستت انداخته

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم میگه بچه الکی تمارض میکنه یه چیزی دهنش افتاده هی میگه درد

ولی من مادرم نمیتونم بی تفاوت باشم

پارسال بچم سرش ضربه خورد برا اطمینان بردیم ام ار آی کردیم  حالا دیگه شوهرم  نمیزاره دوباره دکتر ببرم میگه خود اشعه خطرناکتره

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

گلم نمیخوام نگرانت کنم.ولی بهتره پیش یه دکتر مغز ببریش.

من پسر خواهرم  تو همین سن پشت سرش یه دفعه درد میگرفت برا چند لحظه دستش رو میزاش پشت سرش و گریه میکرد.و بعد سریع خوب میشد.

بردنش دکتر عکس که گرفتن مشخص شده یه توده خیلی کوچیک توی سرش هست.

خدارو شکر با دارو خوب شد.الان کلاس اول هست و حدود یک ساله که دیگه دارو نمیخوره و هیچ مشکلی نداره.

دکتر گفته بود چون زود متوجه شدید.براش مشکلی ایجاد نمیشه وگرنه امکان تشنج داشته.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

حالا نمیخواد هل کنی.

فردا ببرش دکتر.

گفتم چون سنس پایین هست اگر زبونم لال چیزی باشه به یه دارو حل میشه.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

بعدم قرار نیست همه بچه ها مثل هم باشن.مطمعن باش اگه نیازی به عکس نباشه.دکتر نمیفرسته.

پسر خودم چند وقت پیش سرش ضربه شدیدی خورد بردیم دکتر معاینه کرد.گفت نیازی به عکس نیس.خیالتون راحت.

کجا رفتی؟؟؟

وای تو رو خدا نشین فکر های ناجور بکن.

اگه قضیه خواهر زاده ام رو گفتم برا این بود که یه موقع پشت گوش نندازی.

بعدم اکرم همچین چیزی باشه.مریضی خاص و خطرناکی که نیس.ماشاءالله هش باشه دیوار راست رو میگرفت میرفت بالا