2777
2789

یه صفحه لوحه نویسی اینقدرررررر اینقدرررر وول می خوره

مدامم میگه مامان یه چیزی بگم 😐😐😐😐

همش میگه من درس و مدرسه رو دوست ندارم 

خدایا خودت پشت و پناهم باش

ای وای گفتی ها  من امروز دو بار پای مشق نوشتنش به گریه افتادم اوضاع منم همینه  

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خواهر زاده و برادر زاده هام عالی هستن 

میگم خدایاااا اونا به جایی می رسن و انشاءالله که برسن فداشون بشم  و بچه ی من هیچی نشه چیکار کنم ...نگران بچه ی خودمم 

خدایا خودت پشت و پناهم باش

این طبیعی هستش

اول اینکه زمان تماشای تلویزیون و گوشی دست گرفتنشون رو کم کنید

خواب شون رو تنظیم کنید

و سعی کنید یه جوری باهاش کارکنید که براش جالب باشه تا جذب درس بشن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
حالا خواهر زاده و برادر زاده هام عالی هستن میگم خدایاااا اونا به جایی می رسن و انشاءالله که برسن فدا ...

مقایسش نکن با بقیه

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

حالا خواهر زاده و برادر زاده هام عالی هستن میگم خدایاااا اونا به جایی می رسن و انشاءالله که برسن فدا ...

از روی لوحه نویسی اول سال تشخیص دادی که بچه ات هیچی نمیشه و بقیه یه چیزی میشن؟! خوبی تو؟!