2777
2789
عنوان

خانما و آقایون میشه بیایید

76 بازدید | 16 پست

سلام .‌یه سوال دارم خیلی مهمه.

یکی از دوستان دوران دبیرستانم که ازدواج کرده میخواد با چندتا حساب از قرضه الحسنه وام بگیره 

میخواد۴۰ میلیون بزاره ۵۰ تومن وام بگیره 

من فکر میکردم میخواد ۱۰ .۱۵ تومن بگیره .‌ازم خواست پول بزاره حسابم با حسابم وام بگیره گفتم باشه

اما امروز متوجه شدم میخواد ۵۰ بگیره

حالا من میگم بنظرتون بگم شوهرم گفته باید یک چک به مبلغ وام بابت ضمانت بدی یا ن؟

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

اصلا ۵۰ تومن مبلغ کمی نیست که بخواد کسی خواسته یا ناخواسته بخاطر یخ دوستی دوران دبیرستانی خدایی نکرده بهم ضرر بزنه

حداقل اگه بگم چک بده دیگه طرف میدونه هر جور شده باید پرداخت کنه

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ۵۰ تومن مبلغ کمی نیست که بخواد کسی خواسته یا ناخواسته بخاطر یخ دوستی دوران دبیرستانی خدایی نکرد ...

اینکارو نکن.بزاره حساب خواهرش یا پدرمادرش بعد امتیازشو براش انتقال بدن

بعضیا چ زرنگن

من به شوهرم گفتم ۱۰ ۱۵ تومن 

امروز گفت ۵۰ تومن میخواد بگیره

اینکارو نکن.بزاره حساب خواهرش یا پدرمادرش بعد امتیازشو براش انتقال بدنبعضیا چ زرنگن

حالا واقعا مهم نیست برام چون من به اون حساب نیاز ندارم

ولی نگران باز پرداختش هستم

اره حتما هم باید بگیری دورو زمونه بدی شده اون بیاد وام رو بگیره اقساطش رو نده پای تو و ضامنش گیره سع ...

چطور بگم ناراحت نشه 😢 

حالا واقعا مهم نیست برام چون من به اون حساب نیاز ندارمولی نگران باز پرداختش هستم

عزیزم برا همین میگم دیگه 

وام بنام شما میخوره اون برش میداره تازه اگرممممم قسطاشو داد اونموقع دوستت خواهد بود

بزار برات ی داستان بگم

یکی فامیلام خانمه طلاق گرفته وسایلاش خونه عموش بود که حالت انباری داشت عموشم اومد بنام این بدبخت وام ودیعه مسکن ۱۵۰ گرفتو........

قرض از مقراض هست یعنی قیچی ..یعنی اون پولو از خودت قیچی کن وبنداز دور....ضامن یعنی اگه تو ندی من پرداخت میکنم.....بهتره در ضامن شدن ..راحت بگی که به مبلغ سود ووام را یه چک ویا سفته بدهد..اگر نداد یه ریگی به کفش داره...چون ادمی که حساب و کتاب داره و اهل خداس ناراحت نمیشه که هیچ حتی قرارداد هم مینویسه و تشکرهم میکنه....ما چندبار ضامن شدیم همین کار هم کردیم ...مشکلب هم نداشتیم...یه نفر اشنا ضامن شدیم ..سال 97یه مغازه فروختیم واسه ضمانت...اگر همرعایت نکنی فردا از خودت ناراحت باش..چون ضامن هستی

عزیزم برا همین میگم دیگه وام بنام شما میخوره اون برش میداره تازه اگرممممم قسطاشو داد اونموقع دوستت خ ...

خب عزیزم بگو بقیه اش

قرض از مقراض هست یعنی قیچی ..یعنی اون پولو از خودت قیچی کن وبنداز دور....ضامن یعنی اگه تو ندی من پرد ...

ضامن نیستم گلم . با حساب من میخواد دام بگیره 

اگر در اینده بخوای وام بگیری ...چون بانک ها استعلام میکننداگه بدحساب بود اعتبار تو پایین میاد وتا بروزش نکنی نمیتونی هیچ وامی برداری ...البته مبلغش کمه .ولی حساب وکتاب دقیق باشه راحت هستی...