2777
2789
عنوان

چای ریخته روی فرشم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 33 پست
لکه بر فرش بخر من چایی ریخت رو فرشم که کرم رنگه .خوب پاک نشد  لکه بر فرش گرفتم شد مثل روز اول ...

میشه طرز استفادشو بگید ؟

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایتکس بزن.

من آب هویج ریخت رو فرش اول یکم وایتکس رو با مایع ظرفشویی قاطی کردم.

یکم رفت ولی بازم لک اش بود از اخر تو یه ظرف وایتکس ریختم با اسکاچ میکشیدم رو فرش.کاملا پاک شد.

من زیاد وایتکس زدم به فرش

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
بچه هاببخشیداین سوالو میپرسم من امروز عضوشدم چجوری عکس پروفایل بذارم باامضا

باید بری قسمت تنظیمات فکر میکنم .

آره     میخوام عوضشون کنم.مال سه سال پیشه وقت عروسی مادرشوهر خانوم برام خریده

جوووون چه مادر شوهری

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?  

بابا عجب مادرشوهری 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

النگوهای قشنگی هستن