2777
2789
عنوان

با همسایه بیشعور باید چیکار کرد

212 بازدید | 17 پست

یه همسایه دارم صبح ها که شوهره میره سرکار بچش میاد وسط کوچه تا نیم ساعت گریه می کنه و جیغ میزنه 

نصف شبم که گریه می کنه و حتی پدر و مادره هم با صدای بلند با بچه دعوا می کنن 

شوهره هم که سر ظهر دعوا که می کنه فحشای ناموسی میده و امروزم که دخترشون به برادرش بلند بلند وسط کوچه اومده میگه فلانی بدو بیا م م ه بخور و باز مامانشون اومده تو کوچه دعواشون می کنه 

خلاصه خواب برای من نزاشتن دیوونم کردن 🥲

تحمل کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه تا یه جایی میشه تحمل کرد

عزیزم میخای چیکار کنی؟

دعوا؟

خب اگر اعصاب اضافه داری برو اعتراض و دعوا کن

بچه داره نمیفهمن بچه ها

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بعضی دلم میخواد برم بهشون بگم میخواین دع ا کنید برید تو خونه چرا میاین تو کوچه خواب به من حروم شده ا ...

منم با همسایه بد سروکار دارم.دیوار به دیوارمه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
عزیزم میخای چیکار کنی؟دعوا؟خب اگر اعصاب اضافه داری برو اعتراض و دعوا کنبچه داره نمیفهمن بچه ها

من کاری ندارم که دعوا می کنن وسط کوچه یا حیاط نیاد دعوا کنه 

بره تو خونه اش اصلا بچه ها رو کتک بزنه 

من کاری ندارم که دعوا می کنن وسط کوچه یا حیاط نیاد دعوا کنه بره تو خونه اش اصلا بچه ها رو کتک بزنه

بچه داری؟

گوش گیر بزار 

همسایه بد رو خدا از رو زمین برداره 

خودمم گرفتار همسایه بدم، نمیدونم کی نفرینم کرده گیر آدم بیشعور افتادم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نه ندارم ولی اینم دلیل منطقی نیست که چون بچه داری همه حق ها با تویه

نه تو درک نمیکنی وگرنه حق همسایگی اینه ک باعث آزار نباشی