2777
2789

سلام من پارسال زن برادر شوهرم و مادرشوهرم باهم دعوا کردن اونم باهاشون قطع ارتباط کرد و از همون موقع هم من هر چی زنگ بهش میزدم جوابمو نمیدادو کلا با منم الکی کات کرده بود حتی شوهرش هم جواب همسرمو نمیداد امسال که من رفتم خونه پدرشوهرم دیدم آشتی کردن و با منم احوال پرسی کردن منم بجز احوالپرسی صحبتی نکردم اما شرمندگی و پشیمونی رو از چشاش خوندم و چن روز پیش بهم زنگ زد جوابشو دادم چون آدمی نیستم که دل بشکنم همیشه زود دلم صاف میشه فقط میشه بگید از این به بعد چجور رفتاری داشته باشم ک اتقد منو ساده نبینن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می پذیرمش عادی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بخدا من اصلا کارشون ندارم حتی خواهر شوهرمم الکی قهرمیکنه البته دختر خالشون میشه جاریم منم این دفعه باهاشون خشک رفتار کردم خیلی خجالت کشیدن اما خودم باز زودی صمیمی می شدم باهاشون اما این دفعه کارشدن نداشتم خیلی هم خودشونو لوس میکردن پیش من و شوهرم حتی وقتی بچه هام ب دنیا اومدن تبریک نگفتن چون دوقلو اوردم بعد از ۶ سال نازایی

باهمین فرمون بروجلو.سرسنگین خشک....بگوبخندی ام نباشه.تاموقعی که نیازنشده حرف نزن خودتوسبک نکن.اصلام ...

چشم عزیزم بخدا حتی برا زایمانم هیچکدوم بهم زنگ نزدن برا تبریک

بخدا من اصلا کارشون ندارم حتی خواهر شوهرمم الکی قهرمیکنه البته دختر خالشون میشه جاریم منم این دفعه ب ...

چ ادمای عقده ای پیدا میشه بهت تبریک نگفتن باهرکی مثل خودش باید رفتارکرد

چ ادمای عقده ای پیدا میشه بهت تبریک نگفتن باهرکی مثل خودش باید رفتارکرد

میتونم بد باشم اما روحم احساس بدی داره قهر رو نمیپذیرم هیچوقت فقط میخام ازم حساب ببرن