2777
2789
عنوان

کانال چوب و رزین محمد تقوی

321 بازدید | 2 پست

سلام.مدت یکسالی هست درایتا فردی به نام محمدتقوی ادعا دارد وسایل ساخت محصولات چوب و رزین میفروشد و قراده مادرست کنیم و بهش بدیم. 

ایا کسی ازش خرید کرده؟ 

ایشان میگه هزینه ساخت هر محصول ۱۰ الی ۱۵ تومنه. درحالی که از ما ۸۰۰تومن میگیرد و میگوید اموزش میدم اما در بسته اموزشیش همونایی هست که در یوتیوب هست و به علاوه ده تا پلاک چوب و سوهان دستی که جمعا صد تومانیه.

واما بعد

میگوید من از شما انهارا میخرم 

اما میبینی موقع هریدمیگه باید عمده بدی. کمه. اگر عمده بدی ایرادمیره و برمیگردونه. 

اگربگی من خودم بلدم اگه راست میگی بخر، میگه نمیخرم.

ودر اکثرمواقع پاسخگو نیست.

درواقع من حساب کردم اگر درماه این فرد ۱۰۰ تا بسته ۸۰۰ تومانی به مردم بفروشه میشه ۸۰ملیون. لزومی به کارگاه و رزین و چوب و کارگرو ...هیچی نیست.

اگر دقت کنید یه فیلمی نزدیک کارگاهی گرفته همیشه اونومیذاره، احتمال بالااصلا کارگاهی درکارنیست.فقط مقدارزیادی پلاک چوبی هست که برای فریب اذهان عمومی رومیزچیده شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.