2777
2789

من الان ۸ساله درحال اقدامم ولی دکتر نرفتم فقط یکی دوبار رفتم یبار یه دوره امپول سینال اف زدم ویه بارم رفتم دکتر قرص پروژسترون بود فک کنم داد تا ۳ماه پریود بشم پشت سرهم بعد درمان شروع کنه که من دیگه پیشو نگرفتم اخا من کلا ۶ماه یبار پریود میشدم تا پارسال که وزنمو اوردم پایین ۴۰روز یبار شده ولی بازم درمانی نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸ سااااااال بچه میخوای و پیگیر دکتر نیستی؟؟؟تو دیگه چ دلی داری. خب مرتب دکترتو ادامه بده نتیجشو ببینی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

حالا دیگه خسته شدم داره سنم میره بالا ولی میترسم برم دکتر سریع بگن آی وی اف نمیخوام فعلا آی وی اف کنم 

به نظرتون الان برم درمان اولیه با قرص وامپول میکنن یا مستقیم میفرستن آی وی اف؟

خانوما من این ماه امپول اچ سی جی زدم و امروز روز ۱۳ بعد آمپول بی بیچک گذاشتم منفی شد یعنی واقعا منفیه دیگ؟ ۵ روز دیگ هم موعد پریودمه

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
۸ سااااااال بچه میخوای و پیگیر دکتر نیستی؟؟؟تو دیگه چ دلی داری. خب مرتب دکترتو ادامه بده نتیجشو ببین ...

هردفعه میخواستم ادامه بدم نمیشد منم راحت طلب شدم ولی الان دیگه خسته شدم

هردفعه میخواستم ادامه بدم نمیشد منم راحت طلب شدم ولی الان دیگه خسته شدم

اشتباه نکن ی روز ب خودت میای میبینی اون زمانی حوصله داشتی بچهای قدونیم قد بزرگ کنی دیگه نداری اشتباه منو نکن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خانوما من این ماه امپول اچ سی جی زدم و امروز روز ۱۳ بعد آمپول بی بیچک گذاشتم منفی شد یعنی واقعا منفی ...

عزیزم من نمیدونم ولی ان شاالله باردار شده باشی شاید زودرفتی

اشتباه نکن ی روز ب خودت میای میبینی اون زمانی حوصله داشتی بچهای قدونیم قد بزرگ کنی دیگه نداری اشتباه ...

الان پشیمونم اگه قشنگ پیگیر بودم الان بچم حداقلش ۶یا۷ سالش بود