2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تجویزهای روا زادس ؟؟

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

داشتن درباره داروهای گیاهی صحبت میکردن بعد حرف از عطاری هایی شد که از طرفه ائمه داروهای گیاهی میفروشن. بعد همین بخور حضرت مریم هم عنوان شد که عاجزانه از مردم خواستن که چشمو گوششونو باز کنن و دنباله این خرافاته مسخره که چیزی به جز ضرر واسه خودشون نداره نرن 

بغض وقتی میرسد شاعر نباشی بهتر است/ بغض وقتی گریه شد خودکار میخواهد فقط...

✨🌹✨🌹

🌹✨🌹

✨🌹

🌹

📣باتوجه به سوالات زیادی که میشود وعدم اطلاع بعضی ازافراد

🏵توضیحات درباره بخور حضرت مریم سلام الله علیها:

🍒این بخور٬ جزو معجزات طب اسلامی است بخورحضرت مریم سلام الله علیها؛ شاخص ترین درمان دیوانگی، سی‌پی، خبل، اوتیسم و ام اس و انواع بیماری‌هایی مانند آن‌ها است. برای بسیاری از بیماری‌هایی که درمان ندارد می‌تواند درمان باشد مانند صرع که با سه بار بخور دادن درمان می‌شود.اکثر این بیماری هایی که درمان ندارد معلول غلبه ی جن است.این بیماری ها را طب جدید نمی تواند درمان کند چون اصلا نمی داند جن چیست!

🌾طبق بررسی‌هایی که انجام دادم این دارو قبلاً هم در اروپا و روم و یونان بوده زیرا مربوط به حضرت مریم سلام الله علیها؛است. در روایت آمده: «أبى جعفر الباقر عليه السلام انه وصف بخور مريم لام ولد له وذكر انه نافع لكل شئ من قبل الارواح من المس والخبل والجنون والمصروع والمأخوذ وغير ذلك نافع مجرب باذن الله تعالى...

✨یعنی «امام باقر (ع) بخور حضرت مریم سلام الله علیها؛ را برای کنیزی که از او فرزند داشتند معرفی می‌کنند، و فرمودند: که این نفع دارد برای همه بیماری‌هایی که از ناحیه  ارواح (جن و شیطان و روح) است، برای مس و خبل (سی‌پی) و دیوانگی و صرع و مأخوذ (کسی که به‌طور کامل کنترلش به دست جن افتاده) و دیگر مشکلات مانند این‌ها، مفید و مجرب است، به اذن خداوند...

📢📢📢فوائد بخور حضرت مریم سلام‌الله علیها

برای رفع مشکلات؛

جن زدگی

ام اس

فلج

جنون

چشم زخم

طلسم

مشکلات عصبی

جنون ومنگولیسم

مشکلات غیرطبیعی درزندگی

بیماری های متعدد وپیوسته