2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره من باشم نمیرم‌چون اینطور خودمو سبک میکنم انقد حرف بزنه تا خسته بشه😊

خوش بحالت عزیزم کاش منم میتونستم مثل شما ریلکس باشم....وای من حرص و جوووووشییییی

》هوا خواه توام جانا       و میدانم که میدانی《  
اره بابا هستن همچین مردایی

خانواده شوهر من خیلی فوضولن یعنی عسل کنی توی دهنشون اگه اون چیز خراب بشه بعدا میان توی چشات صاف نگاه میکنن میگن در صورتی که مثلا خودشون ازم خواستن فلان چیزو بخرم واسشون یا فلان چیزو خواستن

من که اگه بودم اصلا احساس ناراحتی نمیکردم و حساسیت به خرج نمیدادم وقتی از استحکام  زندگیم  مطمئن بودم و شوهرم رو میشناختم .... و نگران این نبودم که از چشم شوهرم ب خاطر حرفهای خواهرش بیفتم یا رفتار شوهرم تغییر کنه ویا مشکلاتی بر اثر بدگویی خواهرش در زندگیم بوجود بیاد ... که اگر غیر از این باشه باید در زندگیم یه تجدید نظر بکنم و یه ارزیابی کلی از رابطه خودم و همسرم  داشته باشم .. میذاشتم بره وقتی هم اومد اصلا سوال و جواب نمیکردم و  برام بی اهیمت  بود هر چی که گفت بود هر چی که شوهرم شنیده بود  و زندگی خودم رو ادامه میدادم و اصلا بهش فکر نمیکردم ..

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

اون توی طاهر با من مشکلی نداره شوهرم خیلی طرفداری منو میکنه بهم میرسه اون خیلی کارش عقده ایه خیلی مشخصع همه بهش میگن چته میگه هیچی الان ما بهش گفتیم چته الان یه مدته یواشکی به شوهرم  میگه بیا باهات ح ف بزنم نمیدونید چیکارا میکنه بخدا برای اینکه شوهرم طرف نباشه

عکس العمل شوهرت چه طوره؟؟؟روش میتونن تاثیر بزارن یانه؟؟؟؟مگه شما کاری کردی که به همسرت بدگویی کنن؟؟؟ ...

عروسی کردم اما خود شوهرم و کل طایفه اشون میگن این هزار تا زنو میتونه درس بده شوهرم خوبه زیاد تاثیر نمیگیره اما میگم اون حرفاش خیلی حساب شذه است