2777
2789

یادمه توی خونه قبلیمون من بچه بودم

مامانم داشت تو حیاط رب درست میکرد

من گوشی مامانم و گرفتم دستم از این کشویی ها بود

رفتم تو تراس، مامانم دقیقا زیر تراس قابلمه رو گذاشته بود

گوشی و گرفتم پایین گفتم مامان میخوام از رب عکس بگیرم، تا خواستم عکس بگیرم

گوشی از دستم ول شد افتاد تو رب

مامانم داد زد: بی مادر بمونی تو رو مهساااا🤣🤣🤣🤣🤣

من دوییدم سمت اتاق میگفتم کمک کمک

مامان بزرگمم تو اتاق بود (مامان بابام)

دوییدم زیر پتوی اون قایم شدم🤣

مامانم اومد دیگه هیچی نتونست بگه

ولی گوشی مامانم به چوخ رفت

رب اون سال هم خیلی خوشرنگ شده بود🤣

تازه نیومدم، با یه کاربری دیگه تعلیقم...

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چییی بچه بودم گوشی مامانمو با اب و صابون شستم 😳😳

اخه صفحه اش کثیف بود😳😳😳

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
استفاده کردین رب رو؟

گوشی بوده.در میارن.جوراب که نبوده😂

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من چییی بچه بودم گوشی مامانمو با اب و صابون شستم 😳😳اخه صفحه اش کثیف بود😳😳😳

پسرمم موتورشو گذاشته بود گوشی قبلیمو شست،تمیییز شست😂

ولی خداروشکر هیچیش نشد نیم ساعتم زیر آب بود

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

آخه حس کردم ربه طعم سیم سوخته و اینا میداده حتما

نه در اون‌حد نیست.حتما زود دراوردن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

پسرمم موتورشو گذاشته بود گوشی قبلیمو شست،تمیییز شست😂ولی خداروشکر هیچیش نشد نیم ساعتم زیر آب بود

😂😂

من گوشی مامانم نوکیا بود تمیز شد ولی خوب کار کرد فقط نورش سوخت خدایی چه شانسی داشتمااا 😂

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤