2821
2789
عنوان

دستامو چکیار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 33 پست
وقتی راه میرم تکون میخوره خبنه اندازه مردا ولی تکون میخورهمیشینم میزارم رو دسته مبل یا رو دل و پا

می‌زاری رو دسته مبل کش نمیاری؟

من یا کش میارم یا دسته مبل بالاست کولم می‌ره بالا

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

مردمم عجب دغدغه هایی دارنا😐

برای شما این دغدغه نیست که چطور راه بری و مچل نباشی؟

یا اینکه در دید دیگران چطوری

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

می‌زاری رو دسته مبل کش نمیاری؟من یا کش میارم یا دسته مبل بالاست کولم می‌ره بالا

کش بیا😂😐خواهر راحت بشیننن خب

ولو شو اصن😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
نه وقتی کیف ندارمو میگم چون اکثرا کیف با خودم جایی نمی‌برم دستام خالیه

نه دیگه تویی که با دستات مشکل داری باید ببری بایدیه😊

وگر نه مثل مردا باید دستاتو رو هوا تاب بدی بری بیای عین یالغوزا میشی البته با عرض پوزش.

برای شما این دغدغه نیست که چطور راه بری و مچل نباشی؟یا اینکه در دید دیگران چطوری

نه والا تا حالا یه بارهم بهش فک نکردم این چیزا غیر ارادیه و خود به خود انجام میشه

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
کش بیا😂😐خواهر راحت بشیننن خبولو شو اصن😂

امضات خیلی قشنگه 

وایی اگه راحت بشینم خیلی بد میشه انگار هر تیکه ایم یه جایی هست تازه خیلی بد هم راه میرم اینو هرچقدر تمرین کردم نشد درستش کنم

امضات خیلی قشنگه وایی اگه راحت بشینم خیلی بد میشه انگار هر تیکه ایم یه جایی هست تازه خیلی بد هم راه ...

فداتشم

نه خب راحت باش همه ما اینطوریم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
نه دیگه تویی که با دستات مشکل داری باید ببری بایدیه😊وگر نه مثل مردا باید دستاتو رو هوا تاب بدی بری ...

😂😂😂😂😂😂

خب منم تاپیک زدم که کمک کنید عین یالغوزا نشم 

کیف خیلی اذیتم می‌کنه من حتی بیشتر مواقع گوشیمو هم نمی‌برم حوصلش ندارم بگیرم تو دست

😂😂😂😂😂😂خب منم تاپیک زدم که کمک کنید عین یالغوزا نشم کیف خیلی اذیتم می‌کنه من حتی بیشتر مواقع گو ...

دیگه چاره ای نداره با تاکسی برو سعی کن زیاد راه نری یا دستا تو بغل کن سوت بزن برو😄

قدت چنده حس میکنم لاغر و قد بلند با دستانی کشیده و استخونی هستی😅

کوتاه و چاق با دستای تپل 😂😂😂😂

کاملا برعکس گفتی

دیگه چاره ای نداره با تاکسی برو سعی کن زیاد راه نری یا دستا تو بغل کن سوت بزن برو😄

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کوتاه و چاق با دستای تپل 😂😂😂😂کاملا برعکس گفتی

عه😄 البته اگه بیش از حد چاق باشی و بازوهاتم گوشتی باشه رو هوا میمونه یکم داش مشتی میشه راه رفتنت حتما یچی دست بگیر وگرنه پنگوئن طور میشه ادم🤦‍♀️😃

عه😄 البته اگه بیش از حد چاق باشی و بازوهاتم گوشتی باشه رو هوا میمونه یکم داش مشتی میشه راه رفتنت حت ...

بیش از حد چاق نیستم ۶۷ کیلو ام با قد ۱۶۲

ولی شل و ول

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز