2777
2789
عنوان

عفونت لثه

481 بازدید | 13 پست

نزدیک به ۱۰ روزه که لثه دندون فک بالام عفونت کرده 

دکتر هم رفتم 

گفتن تا عفونت خوب بشه کاری نمیشه کرد 

چرک خشک کن و پلی سیلین هم خوردم با یه قرص دیگه که یادم نی

نشاسته و اب و نمک و سیر اینا هم گذاشتم انگار نه انگار 

اومدم خودم بترکونم که دهنم اینقدر جمع شده 

که هیچی نمیشه دید بیخیال شدم 

الانم از درد دارم میمیرم هیچ مسکنی روی بدنم تاثیر نداره 

پلی سلین هم که انگار آبه نه دردی داشت نه تاثیری صورتم اینقدر باد داره نصف بینیم کوچیک شده تا زیر چشمم رفته انگار فیلر زدم کبود نسبتا هم هست

راه حل بدین لطفا

آبسه اگه بزرگ باشه خود دندونپزشک میتونه برات بترکونه خودتم میتونی بترکونیش فقط باید بتونی دردشو تحمل ...

اره بزرگ شده خودم که نتونستم دهنم اصلا باز نمیشه دکتر و نمیدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بزرگ شده خودم که نتونستم دهنم اصلا باز نمیشه دکتر و نمیدونم

میتونی ی عکس از روی صورتت جوری ک بر امدگی آبسه معلپم باشه 

با ی عکس از داخل دهان جوری ک ابسه نسبتا معلوم باشه برام بگیری بفرسی تا بهت بگم چکارش کنی

هیچکی از خدا نپرسید چرا اون سیبو کاشت...؟
اسپری لیدوکایین خونه داری؟

واقعا موندم چجوری برات تایپ کنم ک کامل متوجه حرفم بشی و دقیق بری جلو چون تا این آبسه رو نترکونی عفونتش با ۴تا پرق اموکسی سیلین و مترونیدازول هم نمیخوابه

واقعا موندم چجوری برات تایپ کنم ک کامل متوجه حرفم بشی و دقیق بری جلو چون تا این آبسه رو نترکونی عفون ...

دیروز اومدم امتحان کنم بترکونمش معلوم نیست کجای دهنمو سوراخ کردم که فقط چند قطره خون اومد و تمام 

دهنم به زور باز میشه منم سوزنو با انگشتم بردم جلو  

دیروز اومدم امتحان کنم بترکونمش معلوم نیست کجای دهنمو سوراخ کردم که فقط چند قطره خون اومد و تمام دهن ...

اگر جسارت نیست پیام بدید توی خصوصی من شمارمو بدم خدمتتون با خط همسرتون یا حالا هر خطی بهم زنگ بزنید بهتون توضیح بدم چکار کنید

دیروز اومدم امتحان کنم بترکونمش معلوم نیست کجای دهنمو سوراخ کردم که فقط چند قطره خون اومد و تمام دهن ...

امید وارم ذوی خود ابسه سوزنو فشار داده باشی ن جای دیگه